Antalya'da Aranan 181 Şahıs Yakalandı

 

24 Ekim 2023
Antalya'da Aranan 181 Şahıs Yakalandı

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce 15.09.2023-15.10.2023 tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; 

 

- 13 Yıl hapis cezası ile aranan Ö.Y isimli şahıs, 
- 13 Yıl hapis cezası ile aranan H.A isimli şahıs, 
- 11 Yıl  hapis cezası ile aranan N.N isimli şahıs, 
- 11 Yıl hapis cezası ile aranan E.A isimli şahıs, 
- 10 Yıl hapis cezası ile aranan A.E isimli şahıslar ile birlikte 10 yıl altı hapis cezası ile aranan (78) şahıs ve ifadesinin alınmasına yönelik (98) şahıs olmak üzere toplam (181) aranan şahıs yakalanmıştır.
 
Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz, yasaların verdiği yetki ve sorumluluk bilinci ile tüm kaynaklarımız kullanılmak suretiyle devam edecektir.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.