Güvenli Okullar Projesi Kapsamında Seminerlerimiz Devam Ediyor

 

24 Ekim 2023
Güvenli Okullar Projesi Kapsamında Seminerlerimiz Devam Ediyor

2023-2024 eğitim öğretim döneminde ülke genelinde polis sorumluluk bölgesindeki okullar ile çevresindeki terör, asayiş, narkotik, trafik vb. konulardaki öncelik dereceleri ile sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasal yapıları göz önünde bulundurularak analizler yapılmış, okullar dört öncelik derecesine ayrılmış ve “Güvenli Okullar Projesi” kapsamında okulların daha güvenli hale getirilmesi amacıyla gerekli tedbirler alınmıştır.

 

Alınan tedbirlerin yanında, öğrencileri bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yapılan çalışmada, il merkezinde öncelik derecelerine göre ayrılan okullarda, Çocuk Şube Müdürlüğümüzce “Çocuk Hakları, Okullarda Şiddet, Çocuk İstismarı ve İstismarın Önlenmesi”, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüzce “112 Acil Çağrı Merkezinin Kullanılması, Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma, Toplum Destekli Polislik Anlayışı ve İlimizde Uygulanan Projeler”,  Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce “Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı, İnternet Ortamında Çocukların Korunması ve Sosyal Medya Kullanımı” konularında alanında uzman personelimiz tarafından seminer verilmesi planlanmıştır. 

 

Bu planlama kapsamında; Kepez İlçemizde bulunan Hızır Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde idareci, öğretmen ve öğrenci olmak üzere toplam (88) kişiye seminer verilmiştir.

 

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.