YUSUF ŞAHİN KİMDİR?

 

24 Mayıs 2024
YUSUF ŞAHİN KİMDİR?

Yusuf Şahin, 3 Ağustos 1949 tarihinde Elazığ'da doğdu. Antalya'nın tanınmış ve sevilen isimlerinden biridir. 1983 yılından bu yana Antalya yat limanında bulunan Yelken Restaurant'ın işletmecisi olarak hizmet vermektedir. Şahin'in işletmesi, Bakanlık tarafından belgeli bir işletme olup, Antalya camiasının saygın ve sevilen mekanlarından biri olarak bilinir.

 

Yusuf Şahin, iş hayatındaki başarısı ve kişisel ilişkilerindeki dürüstlüğü ile Antalya'da saygı gören bir kişiliktir. Evli ve iki çocuk babası olan Şahin, Kansu Şahin ve Kaan Şahin'in babasıdır. Hem iş hayatında hem de aile hayatında örnek bir birey olarak tanınmaktadır.

 

Uzun yıllar boyunca restoran işletmeciliğinde edindiği tecrübe ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla, Yusuf Şahin Antalya'da gastronomi ve turizm sektörüne önemli katkılarda bulunmuştur. Onun yönetimindeki Yelken Restaurant, lezzetli yemekleri ve kaliteli hizmeti ile yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin tercih ettiği bir mekandır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.