Büyükşehir’den üreticilere destek

Sarı ve mavi yapışkanlı tuzak dağıtıldı 

11 Mayıs 2023
Büyükşehir’den üreticilere destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Aşağıkaraman Mahallesi’nde serada üretim yapan çiftçilere sarı ve mavi yapışkanlı tuzak dağıttı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı üreticilerin yanında olmaya devam ediyor. Beyaz sinek, yaprak bitleri, meyve sinekleri, trips gibi birçok zararlıyla mücadele edilerek üretimde maksimum verim alınabilmesi için Konyaaltı ilçesine bağlı Aşağıkaraman Mahallesi’nde seralarda üretim yapan çiftçilere sarı ve mavi yapışkanlı tuzak dağıtıldı. 

SEZON BOYUNCA RAHAT ÜRETİM 

Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri mücadele kapsamında 9 bin yapışkanlı tuzak dağıtımı gerçekleştirdi. Seralarda, fide döneminden hemen sonra hem gözlem amaçlı hem de zararlılarla mücadele edilmesi kapsamında dağıtılan sarı ve mavi yapışkanlı tuzaklar sayesinde Aşağıkaraman Mahallesi’ndeki çiftçilerin üretim sezonu boyunca tuzak almalarına gerek kalmayacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.