MURATPAŞA’DAN “ATA’YA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ”

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84’üncü yıl dönümünde “Ata’ya Saygı Yürüyüşü” düzenleyecek. Yürüyüş, saat 18.00’de Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’ndan başlayacak. 

09 Kasım 2022
MURATPAŞA’DAN “ATA’YA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ”

Belediye Başkanı Ümit Uysal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84’üncü yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, Büyük Önder’in fikirleriyle dünyayı aydınlatan, tasada ve kıvançta beraber düşünen, beraber hisseden bir ulus inşa ettiğini söyledi. “O, kalbimizde, beynimizde, bütün benliğimizde sonsuza kadar yaşayacaktır” diyen Başkan Uysal, Atatürk’ün fikirlerinin kıymetinin yıllar geçtikçe daha iyi anlaşıldığını söyledi.

Muratpaşa Belediyesi olarak Büyük Önder’i her 10 Kasım’da çeşitli etkinliklerle andıklarını hatırlatan Başkan Uysal, bu yıl Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’ndan Erdal İnönü Parkı’na uzanacak Ata’ya Saygı Yürüyüşü düzenleyeceklerini söyledi. 10 Kasım Perşembe saat 18.00’de başlayacak yaklaşık 4 kilometrelik yürüyüşte Atatürk bayrakları ve posterleri taşınacak ve meşaleler Tekelioğlu Caddesi ve devamında eski Lara Caddesi’nde aydınlatacak. Ata’ya Saygı Yürüyüşü, Erdal İnönü Kent Parkı’nda Muratpaşa Belediyesi Gitar Orkestrası’nın Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan mini konseriyle sona erecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.