KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIMINDA ŞAİBE İDDİASI!!!

 

29 Ocak 2021
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIMINDA ŞAİBE İDDİASI!!!

 
 Eğitim denilince akla gelen ülkelerden olmadığımız gibi, başarılı olmak için sadece çalışmanın yetmediği de bir ülkedeyiz. Üst düzey tüm sınavlarda bugüne kadar pek çok şaibeyle karşı karşıya kaldık. Torpil arayanları duyduk, şahit olduk. Puanı ve sıralaması düşük öğrencilerin kendilerinden daha iyi olanlardan bir adım önde olması mümkün bu ülkede. Mağdur olanlar hakkını arayamıyor, arasa da bulamıyor. En basiti pirince taş, süte su katan bu ülkede, Eğitimde de bir şaibe olmasa bir garip olurdu zaten. 
 Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde, Araştırma Görevlisi alım ilanına başvurusu reddedilen 9 kişi… Sebebi ise, alanını gösterir belgeyi sunmamış olmaları. Alım ilanını kontrol ettiğimde, adaylardan istenen belgeler arasında böyle bir belgenin istenmediğini gördüm. Bu ilana başvurusu kabul edilen tek kişinin ise, alanını gösterir belgenin olmadığı gerekçesiyle başvurusu reddedilen 9 kişiden puanı daha düşük. 
 Adaylardan istenilen belgeler arasına yazılmayan bir belge yüzünden, başvuruların reddedilmesi ne kadar doğru. Başvurusu kabul edilen adayın, reddedilenlerden daha düşük puanda olması bu şaibe iddiasını destekler nitelikte. Yetkili merciler tarafından gereken incelemenin yapılması ve haksızlığa uğrayan adayların haklarının teslim edilmesi için bu işin takipçisi olacağız. 
YEŞİLÇAM MEDYA 
GENEL YAYIN YÖNETMENİ
SEMA KANALICI
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.