BU BELEDİYELERİN, DIŞI SİZİ YAKAR İÇİ HALKINI!

BU BELEDİYELERİN, DIŞI SİZİ YAKAR İÇİ HALKINI! 

28 Ocak 2021
BU BELEDİYELERİN, DIŞI SİZİ YAKAR İÇİ HALKINI!

 
 “Vay be! Ne işler başardı” denilir bazı belediyeler için. Çiçekler ekerler yollara, dikerler yüksek binaları, gıcır gıcır yaparlar ana yolları ve süslerler şehrin en işlek caddelerini, çokta güzel görünür gözümüze. Hiç bu belediyelerin;  ilçelerine, Mahallelerine, köylerine hatta mezralarına baktınız mı?
 Burdur’ un Kızılseki köyü. Anadolu’nun cennet köşelerinden bir tanesi. Ama Belediye eli değmeyen bir köy. Çukurlar oluşan yolları, mahvolmuş durumda. Yağmurdan sonra, yola yuvarlanan kayalar ise yöre halkının Can güvenliğini tehlikeye atıyor. İşin garip tarafı, yolu kapatan o kayayı bile gelip kaldırmıyorlar. Seçimde oylarını almak için çırpındıkları şehirlerin yollarında bırakırlar mı acaba bu kayaları?
  Bu insanlar, defalarca yollarının yapılması için başvuru yapmalarına rağmen, dikkate alınmadılar. Seçim zamanı gelince Kızılseki halkının sesini elbette duyarlar. Bırakın yol olmayan yerlere yol yapmayı, her hangi bir sorunu olmayan yolları bile tekrar yaparlar. Malum, belediyeler seçim zamanı kazmayı, eşmeyi çok severler. Kazacak yer ararken elbette Kızılsekiye düşer yolları!
YEŞİLÇAM MEDYA 
GENEL YAYIN YÖNETMENİ
SEMA KANALICI
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.