Beypazarı muhtarlarından Mansur Yavaş’a teşekkür ziyareti
Beypazarı’nın merkez ve taşra mahallelerinden 20 muhtar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret ederek ilçeye sağlanan destekler için teşekkür etti. Görüşmede altyapı, su, kanalizasyon ve sıcak asfalt çalışmaları öne çıktı.
YAŞAR TONBAK - BHA
Beypazarı’nın çeşitli mahallelerinde görev yapan 20 muhtar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ziyarette bulundu. Muhtarlar, ilçede yürütülen hizmetler ve mahallelere sağlanan destekler dolayısıyla teşekkürlerini iletti.
Muhtarlardan hizmetlere teşekkür
Ziyarette muhtarlar, Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle Beypazarı’nın başkente yakışan bir ilçe konumuna geldiğini belirtti. Altyapı çalışmalarının yanı sıra su ve kanalizasyon hizmetlerine dikkat çeken muhtarlar, köylere sıcak asfaltla ulaşım imkânı sağlandığını da aktardı.
Yavaş: Tüm ilçelere hizmet götürüyoruz
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı Belediye Başkanlığı döneminde ilçede başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve Beypazarı’nı turizm alanında dünya çapında tanınan bir kent haline getirdiklerini ifade etti.
Yavaş, siyasi ayrım gözetmeden Ankara’nın tüm ilçelerine hizmet sunmayı sürdürdüklerini belirterek başkente yakışan ilçeler oluşturmak için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Kaynak: BHA
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
TÜRKİYE kategorisindeki diğer haberler

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Devrek TSO yönetimini kabul etti

RİDEF Gençlik Buluşması'nda 300 genç bir araya geldi

Ankara Kent Konseyi Kültür Sanat Meclisi yeni dönem çalışmalarına başla…

Adem Yavuz Yeşilay Genel Müdürü oldu

Ankara Büyükşehir’den metro istasyonu ve alt geçitte kanopi çalışması
