Turunç masada memnuniyet oranı yüzde 84
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ, 28 Ocak 2021 22:14Muratpaşa Belediyesi’nin 6’ncı yılını geride bırakan halkla ilişkiler, iletişim ve yönetişim projesi Turunç Masa, 2020’de, 156 bin 440 başvuru alırken sağladığı memnuniyet oranı yüzde 84.2 olarak gerçekleşti.

Muratpaşa Belediyesi’nin 17 Kasım 2014’te hizmete aldığı halkla ilişkiler, iletişim ve yönetişim projesi Turunç Masa, 2020’de 156 bin 440 başvuru kaydı aldı. Başvurulardan 153 bin 464’ü sonuçlandırılırken Turunç Masa Koordinasyon Merkezi üzerinden yapılan görüşmeler sonucunda memnuniyet oranı yüzde 84.2 olarak ölçüldü.
“Çağrı merkezi birinci sırada”
Çağrı merkezi, gezici ekipler, sosyal medya, web gibi araçlar üzerinden ilçenin nabzını tutan, ilçe sakinlerinin istek, öneri ve şikayetlerini alarak Muratpaşalıların belediye yönetimine katılmalarını sağlayan Turunç Masa’ya, 2020’de, en çok 444 80 07 numaralı Çağrı Merkezi üzerinden ulaşıldı. 7 gün 24 saat çalışan Çağrı Merkezi, yıl içinde 121 bin 655 başvuru kaydı oluşturdu. Turunç Masa başvuru kayıtlarının yüzde 77.7’si Çağrı Merkezinde oluşturulurken başvuruların yüzde 17.7’si CİMER, web, dilekçe, sosyal medya kanallarından yüzde 4.4’ü ise belediye fuayesinde bulunan başvuru masasından alındı.
“Pandemi döneminde en çok başvuru”
Muratpaşa Belediyesi, 2020’de Covid-19 pandemisiyle çok boyutlu bir mücadeleyi sürdürürken bu dönemde en çok başvuruyu yemek ve gıda yardımı başlığında aldı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne yardım talebiyle 11 bin 973 başvuru yapıldı. Pandemi döneminde yeni bir ambulansla araç filosu güçlendirilen evde bakım hizmetleri birimine 5 bin 842 başvuru oldu. Hasta nakli için de 2 bin 518 başvuru yapıldı.
“Turunç masa cepte”
Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2015 yılında 61 bin 772 olan Turunç Masa başvuru sayısının 2016’de 111 bin 757’ye çıkarken devam eden yılarda başvuru sayısının 150 bin bandında yükseldiğini söyledi. Başkan Uysal, 6 yıllık genel memnuniyet ortalamasının da yüzde 87.2 olduğunu aktardı. 6 yılın sonunda, Turunç Masa’nın telefonunun sadece ilçe sakinlerinin değil Antalyalıların ve hatta yurt dışında yaşayıp Muratpaşa’da evi bulunan birçok gurbetçinin cep telefonlarına kayıtlı olduğunu belirten Başkan Uysal, şunları söyledi: “Turunç Masa, Muratpaşa Belediyesi’nin sorumlu ve hesap verebilir yönetim anlayışının bir yansımasıdır. Turunç Masa, halkın iradesine, beklentilerine ve taleplerine göre belediyeyi şekillendirmedir. Türkiye genelinde örnek alınan bir mekanizma oluşturduk. Şimdi, ’Bunu nasıl geliştirebiliriz, daha iyi hale nasıl getirebiliriz’ üzerine çalışıyoruz.”
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ, 28 Ocak 2021 22:14
Yorumlar (0)

GAZETECİ MEHMET ÇİÇEK’TEN TAZİYE MESAJI

İsa Kaplan " 3 Mayıs, Türk milletinin tarih sahnesindeki onurlu yürüyüşünün simgesidir "

ANAHTAR PARTİSİ ANTALYA İL BAŞKANI MEHMET ÇALIŞKAN BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

ANAHTAR PARTİSİ ANTALYA İL BAŞKANI MEHMET ÇALIŞKAN BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Meteoroloji'den 11 İl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

“Gülşen” tiyatro oyunu büyük alkış aldı

Kemer Belediyesi “Can dostlarına” sahip çıkıyor

Kemer’de parklar yenileniyor

Kepez Kitap Fuarı’na eğitimci yazar Cesur’dan duygusal dokunuş

Asgari ücrete ARA ZAM açıklaması!

Otoyol Jandarması Ekipleri, Şehirlerarası Otobüslere 'Yolcu' Gibi Binerek Sürücüleri Denetliyor

Skolyoz Hastası Barış'ın Polis Olma Hayali Gerçekleşti

Minik Yürekler Emniyetle Buluştu: Öğrencilere Polislik Mesleği Tanıtıldı

Esenyurt’ta Tehlikeli Şekilde Araç Kullanarak Çocukların Canlarını Tehlikeye Atan Servisi Sürücüsü Yakalandı

Kırmızı Bültenle Uluslararası Seviyede Aranan Ş.Ç. ve Ö.A. İle Ulusal Seviyede Aranan M.G. ve S.E.Ö. İsimli Şahısları Ülkemize Geri Getirdik

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Şok İddia!
YGD, Gazetecilere 12 Kategoride Ödüller Verecek

DİYARBAKIR’DA “TÜRKİYE’NİN TEKNOLOJİK GELİŞMESİNDE GENÇLERİN ROLÜ ” SEMPOZYUMU

İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya'nın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Jandarmanın Yeni Yardımcısı "Robot Köpek" Envantere Girdi

Düzensiz Göçe Yönelik 420 Bin 269 Kişinin Kimlik Kontrolünün Yapıldığı Denetimlerde 547 Düzensiz Göçmen Yakalandı

İstanbul'da 407, Tokat'ta 1 ve Van'da da 1 olmak üzere 409 Şahıs Gözaltına Alındı

TÜRKİYE’DE BİR İLK: ABB ŞİMDİ DE SOSYAL DESTEK ALAN ASGARİ ÜCRETLİ VE EMEKLİLERİN SAĞLIK KATILIM PAYLARINI ÖDÜYOR

HPV AŞISI VE DİYABET SENSÖRÜ PROJELERİ ÖDÜL GETİRDİ - TÜRKİYE KALİTE DERNEĞİ’NDEN ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE ÖDÜL

Antalya Büyükşehir Belediyesi Boğaçayı Bilim Kurulu yaz tedbirleri için toplandı

BAŞKAN KOTAN KONYAALTI ESNAFIYLA BULUŞTU

Muratpaşa Doğu Garajı’nda Şüpheli Çanta Paniği!

Jandarma Genel Komutanlığı TEKNOFEST’te Yerini Aldı

Sahil Güvenlik Komutanlığı TEKNOFEST’te Yerini Aldı

“NARKOKAPAN-MERSİN” Operasyonu Kapsamında 112 Torbacı Gözaltına Alındı

SASAM İçişleri Bakanlığının desteğiyle 1. SASAM Strateji Zirvesi düzenledi

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın: “Emek, Toplumun Güçlü Yarınlarının Teminatıdır”

Mehmet Fatih Kayhan Öncülüğünde Medya Tanıtım Toplantısı Yapıldı

MSG YAPIM’DAN 1 MAYIS MESAJI: EMEĞİN VE ALIN TERİNİN BAYRAMI KUTLU OLSUN

GAZİPAŞA’DA AFET GERÇEĞİ PANELİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Türk Girişimciliğinin Yükselen Yıldızı: Ahmet Can’ın Başarı Hikayesi

Köksal Selçuk: Emek En Yüce Değerdir – 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlu Olsun

Eren Canak’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Bilim ve Doğa Tutkusuyla Yükselen Bir Lider: Eren Canak Kimdir?
