Eski Milletvekili Demir Berberoğlu, coronayı yendi ancak kalbine yenik düştü.
, 23 Aralık 2020 20:10Eskişehir eski milletvekili avukat Demir Berberoğlu geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. DYP'nden 20. Dönem Eskişehir milletvekili seçilen ve daha sonra Anavatan Partisi'ne geçen 67 yaşındaki Berberoğlu, birkaç gün önce corona virüs nedeniyle hastaneden taburcu olmuştu.

Eskişehir eski milletvekillerinden Demir Berberoğlu geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Eskişehir'de uzun yıllar avukatlık yapan Berberoğlu Doğruyol Partisi'nden 20. Dönem Eskişehir milletvekili seçildi. TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanlığı da yapan Berberoğlu, evli ve bir çocuk babasıydı.
CORONAYI YENDİ KALBİNE YENİK DÜŞTÜ
67 yaşında vefat eden eski miietvekili Berberoğlu'nun bir süre önce corona virüs tedavisi gördüğü ve corona sonuçlarının negatife dönmesinin birkaç gün sonrası geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Berberoğlu’nun ölümü nedeniyle Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla başsağlığı dileklerinde bulundu. Büyükerşen paylaşımında, “20. Dönem Eskişehir Milletvekili Demir Berberoğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabır, tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.
RALLİ ŞAMPİYONUYDU
İlköğrenimini Eskişehir'de yapan Berberoğlu, İstanbul Galatasaray Lisesi ve Ankara Hukuk Fakültesi'nde öğrenimini tamamlamış ve 1977 yılında Eskişehir'de serbest avukatlığa başlamıştır. 1983 yılında DYP Eskişehir Kurucu İl Başkanı sıfatı ile siyasete atılan Berberoğlu, 1995 yılında yapılan genel seçimlerde Eskişehir Milletvekili seçilmiş ve bu görevi sırasında TBMM İnsan Hakları Komisyon Başkanlığı, Adalet ve Anayasa Komisyonu üyeliklerinde bulunmuş, Karadeniz Parlamentosu Başkan Yardımcılığı görevinin yanında Türkiye Rusya Dostluk Grubu Başkanlığı'nı da yürütmüştür.
Otomobil ve Otomobil Sporları'na merakı çocuk yaşlarda başlayan Demir Berberoğlu, yoğun iş hayatından kalan zamanlarının tamamını bu hobisine ayırmıştır. Yarış hayatına 1971 yılında yapılan Hitit Rallisi'ne katılarak başlayan Berberoğlu, o günden bu yana otomobil sporları kariyerini başarıyla sürdürmüştür. Berberoğlu’nun bu başarıları içerisinde bir çok ulusal ve uluslararası birinciliklerinin yanında 2003 Türkiye Klasik Otomobil Şampiyonluğu, 2004 FIA Historic Rally Şampiyonası- Acropolis Rally Kategori 1 Birinciliği, 2007 Türkiye Historic Rally Şampiyonluğu ve 2010 Türkiye Historic Rally Kategori 1 Şampiyonluğu yer almaktadır.
Yorumlar (0)

Büyükşehir Belediyesi sınav kaygısı yaşayan öğrencileri yalnız bırakmıyor

Balbey ’de Kentsel Yenileme Projesi çalışmaları yeniden başladı

Medya: İsrail ve Türkiye, bugün Azerbaycan'ın arabuluculuğunda Bakü'de görüşecek

BBP MKYK Üyesi Recep Er ve BBP Kayapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Çiçek’ten Taziye Ziyareti

Baharın Coşkusu Sanatla Buluştu: Erdoğan Dedeoğlu'ndan Karma Resim ve Seramik Sergisi

AK Parti Diyarbakır Teşkilatında Yerel Yönetimler Zirvesi

Türkiye’nin İlk Tüm Yaşlara Hitap Eden Antoloji Animasyon Filmi Yolda

Antalya Burdurlular Derneği Başkanı Hüseyin Yamacı’dan Burdurlu İş İnsanlarına Ziyaretler Sürüyor

Köksal Selçuk’tan Anneler Günü Mesajı: “Annelerimiz, Hayatın Sessiz Kahramanlarıdır”

Bedri Yalçın’dan Anneler Günü Mesajı: “Fedakârlığın ve Şefkatin Adı Annelerimizdir”

"Annelere Sözümüz Var: Yapılanı Koruyacağız, Eksikleri Biz Tamamlayacağız"

Adnan Asar’dan Başkan Hakan Tütüncü’ye Teşekkür Ziyareti

Biri Yetenekli, Biri Deneyimli İki Hukukçunun Ortak Vizyonu: Antalya’dan Uluslararası Gayrimenkul Yatırımlarına Uzanan Başarı Hikayesi

IV. FoodFest Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali başlıyor

Gazeteci Mehmet Çiçek " Mehmet Tekbaran Kardeşimizin Mekanı Cennet Olsun

Genel Başkan Bedri Yalçın: “İznik’te Milli Mücadele Ruhu Yeniden Canlanacak!”

BELEDİYEDEN EMEKÇİLERE SKANDAL TEHDİT

ULUSLARARASI MEDYANIN YÜKSELEN YILDIZI SKY HABER TV, TÜRKİYE GENEL MERKEZİNİ AÇTI

Bizim Parti'de Yeni Atamalar: İsa Demirel Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Vekili Oldu

Antalya turizmine yön veren işletmeler ödül gecesinde buluşuyor

DİYARBAKIR'DA "YILDIZ'I PARLADI, ESKİŞEHİR'E "ÜMİT " OLDU

Başkan Uysal, ‘Tam bağımsız Türkiye mücadelesi devam edecek’

AB ülkeleri ücret ortalaması 3.155 Euro, Türkiye'de 873 Euro

Anahtar Parti Antalya İl Başkanı Mehmet ÇALIŞKAN ; “Susuz Tarım Değil, Suskun Siyaset Bitmeli!”

ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ GENEL BAŞKANI BEDRİ YALÇIN: UMUTSUZLUK YOK KARDEŞLERİM

Saadet Partisi Ankara İl Başkanı'ndan Teşekkür
Var mısınız denemeye?

Düzeltme ve Kamuoyuna Özür

AHMET KEDİK'TEN TARİHİ ÇAĞRI: TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE BİZİM PARTİ DAMGASINI VURACAK

Vefat Eden Basın Emekçisi Ümit Özdal’ı Rahmetle Anıyoruz

Sekiz Ayda On Etkinlik;Onuncusu: Perge Antik Kent Doğa için bir adım atan herkese sonsuz teşekkürler…

MSG Yapım'dan Taziye Mesajı

CHP Antalya İl Başkanlığı'ndan Özgür Özel’e Yapılan Saldırıya Sert Tepki: “Bu saldırı milletin iradesine yapılmıştır!”

Antalya Büyükşehir Belediyesi baharın gelişini Hıdırellez Şenliği ile kutlayacak

İmamoğlu'ndan Montaj İddialarına Sert Yanıt: "Bu Filmi Bu Millet İzledi!"

Özgür Özel’e Yumruklu Saldırının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı! Şüpheli Tengioğlu’nun Çarpıcı İfadeleri ve Geçmişi Gündemde

Dünya Gençlik Konseyi’nden Genç Girişimcilere Destek

Köksal Selçuk’tan Sert Tepki: “Özgür Özel’e Yapılan Saldırı Milletimizin Değerlerine İhanettir”

CHP Lideri Özgür Özel’e Saldıran Kişi Selçuk Tengioğlu Çıktı: Geçmişinde Çocuk Cinayeti Var
