17 Nisan 2026, Cuma
11:53

Adana’da geri dönüşüm fabrikasında korkutan yangın

Adana’da geri dönüşüm fabrikasında korkutan yangın

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

ADANA-BHA

Sabah saatlerinde başlayan yangın nedeniyle bölgede yoğun duman oluşurken, güvenlik önlemleri artırıldı.

Yangın, Seyhan ilçesine bağlı Sarıhamzalı Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir geri dönüşüm fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler fabrikanın geniş bir bölümünü etkisi altına aldı.

Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekibi yönlendirildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. 

Yangın sırasında zaman zaman patlama seslerinin duyulduğu öğrenilirken, gökyüzünü kaplayan yoğun duman çevre ilçelerden de görüldü. İtfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına almak için başlattığı müdahale devam ediyor.

Benzer Haberler