10 Nisan 2026, Cuma
23:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kendinizi ülkenize ve milletinize adadınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kendinizi ülkenize ve milletinize adadınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletimizin başını yastığa rahatça koyması, huzur ve esenlik içinde hayat sürmesi için gerektiğinde ailenize ayıracağınız zamandan feragat ederek kendinizi ülkenize ve milletinize adadınız." dedi.

ANKARA - BHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası vesilesiyle İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi başkanlığındaki heyeti kabul etti.

Kabulde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emniyet teşkilatının 181. yılını kutlayarak tüm polislerin Polis Haftası’nı tebrik etti. Polis ile millet arasındaki bağın güçlenmesinin önemine dikkat çeken Erdoğan, teşkilatın yürüttüğü çalışmaların bu bağı daha da pekiştirdiğini ifade etti.

Görevleri başında hayatını kaybeden güvenlik güçlerini rahmetle anan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazilere de şükranlarını sundu. Polislerin terörden uyuşturucu ile mücadeleye, asayişten siber suçlara kadar geniş bir alanda fedakârca görev yaptığını belirten Erdoğan, “Rabbim ayağınıza taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin zorlu bir coğrafyada güvenli bir ülke olarak öne çıkmasında polislerin önemli payı olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, emniyet güçlerinin geçmişte olduğu gibi bugün de ülkenin birliğini hedef alan tehditlere karşı kararlılıkla mücadele ettiğini dile getirdi.

Polislerin milletin huzuru için büyük fedakârlık gösterdiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşkilatın devletin “gözbebeği” olduğunu ifade etti. Devletin emniyet teşkilatına desteğinin süreceğini belirten Erdoğan, konuşmasını şehitleri anarak ve polislere görevlerinde başarı dileyerek tamamladı.

Benzer Haberler