8 Ocak 2026, Perşembe
23:05

Antalya Berberler Odası’nda Güven Tazelendi

Antalya Berberler Odası’nda Güven Tazelendi

 Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut Başkan Yüksel Uzun, üyelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.


 Seçimlerin ardından Başkan Yüksel Uzun ile birlikte oda yönetim ve denetim kurulları da yeniden belirlendi. Esnafın yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları ön plana çıktı.


 Yeniden göreve seçilen Başkan Uzun’un, yeni dönemde de berber esnafının sorunlarına çözüm üretmeye yönelik çalışmalarını sürdürmesi ve mesleğin gelişimine katkı sağlayacak projelere imza atması bekleniyor.


 Genel kurul sonunda Başkan Yüksel Uzun başta olmak üzere, yönetim ve denetim kurulu üyeleri tebrik edilerek, yeni dönemde yapacakları çalışmalarda başarılar dilendi.