14 Ağustos 2026 Cuma ANTALYA 31°
SON DAKİKA
BHA

Malatya’da 2. Ordu Bandosu’ndan 18 Mart konseri

Malatya’da İnönü Üniversitesi tarafından, 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında anlamlı bir konser programı gerçekleştirildi. Program, 2. Ordu Bölge Bando Komutanlığı ile Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Programı iş birliğinde düzenlendi.

17 Mart 2026 1,6B okunma
Malatya’da 2. Ordu Bandosu’ndan 18 Mart konseri
Malatya’da 2. Ordu Bandosu’ndan 18 Mart konseri

MALATYA - BHA 

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere, İnönü Üniversitesi Rektörü Nusret Akpolat, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Katipoğlu, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Erol Karaaslan, Genel Sekreter Yardımcıları Ömer Çelik ile Yaşar Kalkan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hakan Tunç, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Koro şefliğini Ahmet Kerem Çolak’ın üstlendiği konserde, “Plevne Türküsü”, “Çanakkale Türküsü”, “Hey Onbeşli”, “İzmir Marşı” ve birçok eser seslendirilerek dinleyicilere duygu dolu anlar yaşatıldı. Program sonunda Rektör Nusret Akpolat, koro şefi Bando Yüzbaşı Ahmet Kerem Çolak ve bando ekibine çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

BHA kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.