Gazeteciler ve Medyacılar Cemiyeti Genel Başkanı Köksal Selçuk’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Gazeteciler ve Medyacılar Cemiyeti (GMC) Genel Başkanı Köksal Selçuk, Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:
“29 Ekim, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük yolunda gösterdiği azim ve kararlılığın en anlamlı sembolüdür. Cumhuriyet; Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde, çağdaş uygarlık yolunda attığı en büyük adımdır.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur.
Basın camiası olarak, Cumhuriyetimizin kazanımlarını koruma, demokrasiyi ve ifade özgürlüğünü yaşatma görevimizin bilincindeyiz. Bu bilinçle; özgür, tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışımızdan asla taviz vermeden ülkemizin geleceğine katkı sunmaya devam edeceğiz.
Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”
Köksal Selçuk
Gazeteciler ve Medyacılar Cemiyeti Genel Başkanı
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
TÜRKİYE kategorisindeki diğer haberler

Kars’ta öğrenciler buz pateni etkinliğinde buluştu

TİMBİR heyeti BBP Genel Başkanı Destici ile bir araya geldi

İSDEMİR Genel Müdürü Akın: "Dünyada en pahalı şey para"

Sarıkamış’ta KÖYDES Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Türk Devletleri arasında adalet iş birliği için yeni adımlar
