13 Ağustos 2026 Perşembe ANTALYA 28°
SON DAKİKA
ANTALYA HABER

Esnafın İçinden Gelen Asar, Başkanlığa Adaylığını Açıkladı

13 Eylül 2025 3,5B okunma
Esnafın İçinden Gelen Asar, Başkanlığa Adaylığını Açıkladı
Esnafın İçinden Gelen Asar, Başkanlığa Adaylığını Açıkladı

 Antalya’da esnaf odaları seçimleri yaklaşırken adaylar netleşmeye başladı. Cumhuriyet Mahallesi’nin sevilen ve tanınan esnaflarından Adnan Asar, Antalya Börekçiler, Yufkacılar, Kadayıfçılar, Etli Pideciler, Kafeteryacılar ve Kafe Barlar Esnaf Odası Başkanlığı için adaylığını açıkladı.


 31 yıldır aynı adreste kendi mülkiyetinde işlettiği Asar Etli Pide Salonu ile esnaflığın içinde yetişen Asar, başkanlık görevine gelirken tek hedefinin esnafa hizmet olduğunu söyledi.


 
 “Benim paraya ihtiyacım yok, şükürler olsun Allah nasibimizi verdi. Bu yola menfaat için değil, esnafa gerçek hizmeti vermek için çıktım. Esnaf arkadaşlarımızın yükünü hafifletmek, işlerini kolaylaştırmak için vizyon projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.


 Esnafın beklentilerini bire bir ziyaretlerle dinlediğini belirten Asar, “Kazanan biz olursak, kazanan Antalya esnafı olacak. Seçim centilmence, dostça geçsin. Bizim tek gayemiz hizmettir” ifadelerini kullandı.


 Adnan Asar Kimdir?

1966 yılında Serik’in Gebiz Mahallesi’nde doğdu. 1980 yılından itibaren börekçilik ve etli pidecilik mesleğinin içinde yer aldı. 1995 yılından bu yana kendi mülkiyetinde faaliyet gösteren Asar Etli Pide Salonu’nu işletiyor. 31 yıldır aynı adreste hizmet veren Asar, evli ve üç çocuk babasıdır.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

ANTALYA HABER kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.