TURGUT BUCAK YENİDEN MURATPAŞA KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI SEÇİLDİ
S.S. Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 28 Şubat 2025 tarihinde gerçekleştirdiği olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Turgut Bucak'ı yeniden başkanlığa seçti. Kooperatifin çarşamba pazarı içindeki Pazarcılar Odası toplantı salonunda düzenlenen genel kurulunda, 2023-2024 yıllarını kapsayan faaliyetler değerlendirildi ve yeni dönem planları görüşüldü. Başkan Bucak, esnaf ve sanatkarların zor günlerinde her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak, "Birlikten güç doğar" anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti.
Turgut Bucak, daha önce de Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığı yapmış ve 2018 yılında gerçekleştirilen genel kurulda güven tazelemişti.
Turgut Bucak'ın yeniden başkan seçilmesi, Muratpaşa esnafı ve sanatkarları arasında memnuniyetle karşılandı. Esnafın sorunlarına duyarlılığı ve kooperatifin gelişimine katkılarıyla tanınan Bucak'ın yeni dönemde de başarılı çalışmalara imza atması bekleniyor.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Kars’ta “Terörsüz Türkiye” Hedefi İçin Güvenlik Toplantısı Gerçekleştir…

ARİAD'dan Emniyet Müdürü Ekici'ye ziyaret

2 yıl öncenin videosu halka arz lansmanı gibi gündeme getirildi

Alihan Kuriş’in de bulunduğu 49 şüpheli hakkında operasyon: 30 gözaltı

Hikmet Hacıyev: "Bizim Başka Ailemiz Yoktur, Türk Dünyası Bizim Ailemiz…
