ADANA'DA KAYIP 12 YAŞINDAKİ ESMA İÇİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

Suriye uyruklu 12 yaşındaki Esma Elmuhammed, bir haftadır kayıp. En son üç kadın ile birlikte evden çıkan Esma'dan bir daha haber alınamadı. Kızının kaçırıldığını düşünen anne Avsaf Elkilo, yetkililerden yardım bekliyor. 

24 Mayıs 2024
ADANA'DA KAYIP 12 YAŞINDAKİ ESMA İÇİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

 Adana'nın Seyhan ilçesi Ova Mahallesi 44108 Sokak'ta kiralık bir evde yaşayan Avsaf Elkilo (37), 18 Mayıs'ta hastalanan küçük oğlu Abdullah'ı hastaneye götürdü. Bu sırada, evde olan kızı Esma Elmuhammed, kapıyı çalan üç kadınla bir süre konuştuktan sonra onlarla birlikte dışarı çıktı. Eve döndüğünde kızını bulamayan ve tanımadığı kişiler tarafından götürüldüğünü öğrenen Avsaf Elkilo, hemen polise başvurdu.

 

"Çok Tedirgin ve Endişeliyim"

Kızından o günden bu yana haber alamayan Avsaf Elkilo, büyük bir endişe içinde. Can güvenliğinden endişe duyduğunu belirten anne, gözyaşları içinde kızının bulunması için yardım istiyor. Elkilo, yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi:

 

"Adana’da hiçbir akrabamız yok, eşim de şehir dışında çalışıyor. Evlere temizliğe giderek geçimimi sağlıyorum. Çocuklarımla bir başıma yaşıyorum. Kızımın bulunması için devletten yardım bekliyorum. Organ mafyaları mı kaçırdı, fuhuş mu yaptırıyorlar, çok tedirgin ve endişeliyim. Haber alamıyorum. Kızımın kaçması için hiç sebep yok, kaçırıldığını düşünüyorum. Daha önce evimiz yanmıştı, bu nedenle psikolojisi bozulduğu için tedavi de görmüştü. Gelen kişiler kızımı kandırıp götürmüş olabilir. Kızım daha çok küçük."

 

Polis Araştırması Devam Ediyor

Polis ekipleri, Esma Elmuhammed'in bulunması için geniş çaplı bir araştırma başlattı. Kayıp kızın izini sürmek için bölgedeki güvenlik kameraları inceleniyor ve tanıklarla görüşülüyor. Yetkililer, vatandaşlardan da bu konuda duyarlı olmalarını ve herhangi bir bilgiye sahip olanların en yakın polis merkezine başvurmalarını istiyor.

 

Avsaf Elkilo, kızının bir an önce bulunmasını ve güvenli bir şekilde eve dönmesini umut ediyor. Komşuları ve çevre sakinleri de bu olaya duyarsız kalmayarak, Esma'nın bulunması için çaba sarf ediyorlar.

 

Esma Elmuhammed'in kaybolmasıyla ilgili gelişmeler yakından takip edilecek. Kayıp kız çocuğunun bulunması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

 

 

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.