ÇANAKKALE'DE MOTOSİKLET KAZASI: 15 YAŞINDAKİ EGE ZENGİN HAYATINI KAYBETTİ

Çanakkale – 22 Mayıs 2024 tarihinde, Bayramiç-Ezine karayolu üzerinde yaşanan trajik bir motosiklet kazasında, 15 yaşındaki Ege Zengin hayatını kaybetti. 17 TG 632 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan Ege Zengin, motosikletin kontrolünü kaybederek yere düştü. 

22 Mayıs 2024
ÇANAKKALE'DE MOTOSİKLET KAZASI: 15 YAŞINDAKİ EGE ZENGİN HAYATINI KAYBETTİ

 Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Ege Zengin'i ambulansla Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kafasından ağır yaralanan Ege Zengin, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Aileye Acı Haber Verildi

 Ege Zengin'in ölüm haberi, hastane önünde bekleyen ailesine bildirildi. Genç Ege'nin ani kaybı, ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Hastane önünde gözyaşları ve büyük üzüntü hâkimdi.

Polis İnceleme Başlattı

 Olayla ilgili olarak polis, kazanın nasıl meydana geldiğine dair detaylı bir inceleme başlattı. Ege Zengin’in motosikletin kontrolünü kaybetmesine neyin sebep olduğu araştırılıyor.

 

 

(KAYNAK:İHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.