AFYONKARAHİSAR'DA ÇİFTÇİYİ BOĞAZINDAN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ: ŞÜPHELİ DAĞLIK ARAZİYE KAÇTI VE YAKALANDI

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Örenkaya kır mevkisinde yaşanan korkunç bir olayda, bir çiftçi, yanında çalışan şahıs tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli, olay yerinden kaçarak dağlık arazide saklandıktan sonra jandarma ekipleri tarafından yakalandı. 

10 Mayıs 2024
AFYONKARAHİSAR'DA ÇİFTÇİYİ BOĞAZINDAN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ: ŞÜPHELİ DAĞLIK ARAZİYE KAÇTI VE YAKALANDI

 Olayın detaylarına göre, Mehmet Akşit adlı çiftçi, traktörle tarlasını sürerken yanında çalışan henüz ismi belirlenemeyen şahıs ile iş konusunda tartıştı. Tartışmanın ardından şüpheli, Akşit'e bıçaklı saldırıda bulundu. Yaralı olarak çiftlik evine ulaşan Akşit, kendisini bıçaklayan şahsın ismini eşine söyledi ve aile üyeleri 112 Acil Servis'e haber verdi. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Akşit hayatını kaybetti.

 Olayın ardından kaçan şüpheli, jandarmanın dronlarla yaptığı arama çalışması sonucunda dağlık alanda yakalandı ve gözaltına alındı. Soruşturma ise savcılık tarafından titizlikle sürdürülüyor.

 

 

(KAYNAK:İHA)

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.