Osman Genç: Çocukların Hakları ve Değerleri Her Zaman Öncelikli Olmalı

Osman Genç, 23 Nisan’da çocukların önemini vurgulayarak, onların masumiyetini, merakını ve umutlarını korumanın toplumun önemli bir sorumluluğu olduğunu belirtti. 

23 Nisan 2024
Osman Genç: Çocukların Hakları ve Değerleri Her Zaman Öncelikli Olmalı

Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladığımız bu özel günde, çocukların haklarına ve değerlerine vurgu yaparak onların önemini ve potansiyelini hatırlattı.
Genç mesajında, "Geleceğin liderleri olarak çocukların masumiyetini, merakını ve umutlarını koruyarak, onlara sevgi, destek ve güven vermek toplum olarak önemli bir sorumluluğumuzdur." ifadelerini kullandı.
Her çocuğun özgürce büyüyebileceği, eğitim görebileceği ve mutlu olabileceği bir dünya için çaba göstermenin her yetişkin bireyin gelecek nesillere el uzatmasında yerine getirmesi gereken bir yükümlülük olduğunu vurgulayan Genç, "Bugünü coşkuyla kutlarken, çocukların bizler ve dünyamızın geleceği için mühim bir değer ve her zaman için öncelik olduğunu hatırlamalıyız." dedi.
Mesajının sonunda Genç, "Geleceğimizin yapı taşları ülkemizin biricik çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.