TAMER KARADAĞLI'NIN ELEŞTİRİSİNE, MUHİTTİN BÖCEK'TEN YANIT: GENEL MÜDÜRLÜK GÖREVİNİ YAPIYOR OLSA BİNA’NIN BAKANLIĞA BAĞLI OLDUĞUNU BİLİRDİ

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya'daki Devlet Tiyatro binasının bakımsızlığını dile getirerek, Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı olduğunu düşündüğü binanın durumunu "rezalet" olarak nitelendirdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten Tamer Karadağlı’ya yanıt gecikmedi. 

29 Mart 2024
TAMER KARADAĞLI'NIN ELEŞTİRİSİNE, MUHİTTİN BÖCEK'TEN YANIT: GENEL MÜDÜRLÜK GÖREVİNİ YAPIYOR OLSA BİNA’NIN BAKANLIĞA BAĞLI OLDUĞUNU BİLİRDİ

 Karadağlı, sosyal medya üzerinden yaptığı video paylaşımında, Antalya'daki Devlet Opera ve Tiyatro binasının bakımsız bir şekilde kaldığını ifade ederek, "Utanç kaynağı. Belediye hiçbir şey yapmamış" dedi.

 Ancak, binanın aslında Kültür ve Turizm Bakanlığına Bağlı olduğu gerçeği üzerine Başkan Muhittin Böcek, bir açıklama yaparak duruma cevap verdi. Böcek, Karadağlı'nın iddialarını siyasi amaçlı bir paylaşım olarak nitelendirirken, şaşkınlığını da dile getirdi.

 Böcek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Koskoca Kültür ve Turizm Bakanlığı yazdığı halde bunu nasıl söylemiş şaşırtıcı. Herhâlde onda da bir telaş var. Şu anda son günlerde sayın bakan de öylede. Siyasi maksatlı bir paylaşımdır. Seçime 2 gün kala birilerini seçim telaşı iyice sarmış. Kendilerinin Antalya halkını cezalandırır gibi ilgilenmedikleri, bakım onarım yapmadıkları bu tesiste Antalya’ ya gelip videolarla halkı aldatmaya çalışmak, çok ucuz bir siyasi yöntemdir. Halkı yanıltıcı siyasi propaganda yapmak yerine bu arkadaş genel müdürlük görevini yapıyor olsaydı biliyor olması gerekirdi. Benim sevgili Antalyalı hemşehrilerim sandıkta gereğini yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.