İYİ PARTİ FİNİKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET DÜLGEROĞLU: "HİZMET HAYALLERDE DEĞİL GERÇEKTE OLMALI"

Finike'nin İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Dülgeroğlu, Yenimahalle sakinleriyle bir araya gelerek, bölgenin yaşadığı sorunları dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. 

29 Mart 2024
İYİ PARTİ FİNİKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET DÜLGEROĞLU: "HİZMET HAYALLERDE DEĞİL GERÇEKTE OLMALI"

Yenimahalle'de yaşayan vatandaşların katılımıyla gerçekleşen buluşmada, Finike'nin merkezinde alamadıkları hizmetleri ve karşılaştıkları sorunları dile getiren Dülgeroğlu, "Mahallelerimizi, beldelerimizi, köylerimizi gezdikçe ne yazık ki hizmet fakiri bir belediye yönetimi olduğunu gördük" dedi.

Göreve geldiklerinde, hizmetin nasıl yapılacağını ve vatandaşların sorunlarının nasıl çözüleceğini göstereceklerini vurgulayan Dülgeroğlu, "Bize oy veren, vermeyen herkes işte hizmet budur, helal olsun diyecek" ifadelerini kullandı.

Dülgeroğlu, halkın yaşamını kolaylaştıracak, istihdam sağlayacak, sosyal yaşamda huzurlu ve mutlu olacakları, kadınların ekonomisine destek sağlanacağı, gençlerin eğitimine yardımcı olacak projelerinin hazır olduğunu belirtti. Turizm, tarım, imar şehircilik, spor ve sağlık gibi alanlarda da birçok projenin hazırlandığını ekledi.

"Hizmet önce halk için yapılır" diyen Dülgeroğlu, rakip adayları eleştirerek, "Beton santrali yapmakla övünenler, ilçenin tam ortasında insan hayatını tehlikeye atan toz dumanıyla üreticiyi ve doğayı olumsuz etkiliyorlar. Hizmet hayallerde değil, gerçekte olmalı" şeklinde konuştu.

Geçmiş dönemdeki vaatlerin yapılmadığını ve halka sunulan projelerin tekrar edildiğini öne süren Dülgeroğlu, "Söz verip yapmadığınız hizmetleri yapmak sizin elinizdeydi, neden yapmadınız? Bahaneniz borç oldu, pandemi oldu. Pandemi dönemini fırsata çevirebilirdiniz. Alt yapı ve yolları yapabilirdiniz. Bu halkı hizmet dışı tuttunuz" şeklinde eleştirilerde bulundu.

Son olarak, "Hizmet hayallerde değil gerçekte olmalı. Biz Finike'nin gerçek ihtiyaçlarını, halkımızın sorunlarını biliyoruz. Ben ve ekibim bu yolda çalışmaya hazırız. Huzur için de güzel günlerde birlikte gireceğiz inşallah" diyen Dülgeroğlu, Yenimahalle halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.