MEHMET DÜLGEROĞLU: 1 NİSAN SABAHI HİZMET YERİNE BAHANE ÜRETENLERİ EVLERİNE GÖNDERECEĞİZ

İYİ Parti Finike Belediye Başkan Adayı Mehmet Dülgeroğlu, Sahilkent Özmen Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Site sakinlerinin sorunlarını dinleyen Mehmet Dülgeroğlu, “1 Nisan’da Finike’mize yeni bir belediyecilik anlayışı getireceğiz” dedi. İYİ Parti Finike Belediye Başkan Adayı Mehmet Dülgeroğlu’nun Sahilkent Özmen Sitesi ziyareti sonrası yaptığı açıklamaları şu şekilde… 

26 Mart 2024
MEHMET DÜLGEROĞLU: 1 NİSAN SABAHI HİZMET YERİNE BAHANE ÜRETENLERİ EVLERİNE GÖNDERECEĞİZ

Değerli Sahilkent Özmen sitesi sakinleriyle bir araya geldik.

Sahilkent sitesi sakinleri sorunlarını dile getirdiler. Ziyaretlerine gittiğimiz diğer belde, mahalle ve köy halkı gibi yine hizmet alamadıklarını ve sorunlarının çözülmediğini söylediler.

Değerli hemşehrilerim, belediye halka hizmet kapısıdır. Halk yaşadığı ilçe de hizmet alamadığından, belediye başkanının sorunları görmezden geldiğini söylüyorsa, adam kayırmacılık, özel hizmet anlayışı ile yönetildiğini düşünüyorsa bu anlayışa son verme zamanı gelmiştir.

Bizler bu yola niye çıktık; bu bencil, rantçı, halktan uzak, hizmet üretemedikleri için bahaneler üreten zihniyet ile Finike’mizin kaybedecek bir beş yılı yok artık demek için çıktı.  Finike’mizin kaybettiği on yılı geri kazandırmak için, hizmet için yola çıktık.

Hizmet getireceklerini söyleyerek halkın karşısına çıkan Sayın Geyikçi ve Sarıoğlu siz bu ilçe de belediye başkanlığı yapmadınız mı? Yaptınız. Peki şuan proje diye halka sunduğunuz vaatleri biriniz 5 yıl önce, bir diğeriniz 10 yıl önce vermediniz mi? Verdiniz. Soruyoruz; siz yönetimde iken elinizi tutan neydi? niye bu hizmetleri halktan esirgediniz. Ben şöyleyim! oy yatırımı için. Halkı kandırdığınızı sanıyorsunuz. Vatandaşı sorunlarla, çaresizlikle baş başa bıraktınız. İşte bu halk bunu unutmayacak sandıkta gereken cevabı verecek size.

Finike ve tüm beldelerin, köylerin ihtiyaçlarını sağır sultan duydu 10 yıl içinde gelen 2 başkan duymadı. Artık bu zihniyet gidecek.  Ben ve ekibim sizin her zaman yanınızda olacağız, canla başla çalışacağız. Belediye borç içinde, bakanlık vermedi hizmet getiremedim, haciz geldi gibi bahanelerin arkasına sığınanları 1 Nisan sabahı bahaneleriyle evlerine göndereceğiz.

1 Nisan da Finike’miz yeni bir belediyecilik anlayışı ile yola çıkacak. Hizmetleri ayağınıza getireceğiz. Canla başla çalışacağız. Hizmet için gerekirse yumruğumuzu masaya vuracağız. Birlikte güzel mutlu yarınlar da buluşmak dileğiyle. Teşekkürler Sahilkent Özmen Sitesi hemşehrilerim.

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.