İYİ PARTİ MURATPAŞA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI KADRİYE ASLI GÖNCÜ, YENİGÜN MAHALLESİNDE BÜYÜK KATILIMLI İFTAR DÜZENLEDİ

 

26 Mart 2024
İYİ PARTİ MURATPAŞA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI KADRİYE ASLI GÖNCÜ, YENİGÜN MAHALLESİNDE BÜYÜK KATILIMLI İFTAR DÜZENLEDİ

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde İYİ Parti'nin Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü, Yenigün Mahallesi'nde düzenlediği iftar etkinliğinde bölge halkıyla bir araya geldi.

Etkinliğe İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal ve İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan’da katıldı.

Kadriye Aslı Göncü, İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut Bucak'ın adaylıktan çekilmesinin ardından çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirtti.

Göncü, "Halkımızla bir araya gelerek sorunlarını dinlemeye ve çözüm yolları üretmeye devam ediyoruz. Muratpaşa'yı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Ayrıca, Kadriye Aslı Göncü'nün liderliğinde Kapalıyol’da gerçekleştirilen ve diğer meclis üyesi adaylarının da katıldığı lokma dağıtımı da ilgiyle karşılandı.

Lokma dağıtımı, katılımcılar arasında samimi bir ortam oluşturdu. Partiden hiçbir destek almadan kendi kurduğu ekiple düzenlediği Yenigün iftar ve Kapalıyol ‘da ki lokma dağıtımı etkinlikleri, bölge halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanırken, Kadriye Aslı Göncü lokma dağıtımını her gün başka bir semtte gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Kadriye Aslı Göncü, yerel yönetimlerde şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini vurgularken, halkın ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde hareket edeceklerini seçim sürecinde ve sonrasında halkla bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.