DESTEK AÇIKLAMALARININ ARDINDAN CEM KOTAN; KONYAALTI'NDA BİRLEŞİYORUZ

Ata İttifakı’ndan Cem Kotan’a destek 

21 Mart 2024
DESTEK AÇIKLAMALARININ ARDINDAN CEM KOTAN; KONYAALTI'NDA BİRLEŞİYORUZ

ATA İttifakı 31 Mart yerel seçimlerinde Konyaaltı’nda Cumhuriyet Halk Partisi adayı Cem Kotan’ı destekleyeceğini açıkladı. Açıklama üzerine Cem Kotan; "Gelen destek açıklamaları bizi mutlu ediyor, Konyaaltı’nda birleşiyoruz” dedi.

Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Mehmet  Sağlam, “Bugün Antalya’da inşallah en iyi hizmeti sunabilecek, vatandaşımızı rantçı müteahhitlere, yandaşlara değil halkına hizmet edecek belediye başkan adaylarını destekleyeceğiz” diyerek Büyükşehirde Muhittin Böcek’i Konyaaltı’nda Cem Kotan’ı, Muratpaşa’da Ümit Uysal’ı desteklediklerini açıkladı.



CHP Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, yapılan destek açıklamasının ardından “Halkçı belediyecilik bayrağını Konyaaltı’nda yukarıya taşıyacağız. Her kesimden destek alıyoruz. Sayın Mehmet Sağlam’a ve ATA İttifakı’na destekleri için teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in de dediği gibi Milli Takım gol atınca sevinen herkesin oyuna talibiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.