ÖZGÜR ÖZEL, MERAL AKŞENER İLE YENİ İTTİFAKLARINI ANTALYA'DA DUYURDU

Emeklilerin İttifakı En Güçlü İttifaktır. 

19 Mart 2024
ÖZGÜR ÖZEL, MERAL AKŞENER İLE YENİ İTTİFAKLARINI ANTALYA'DA DUYURDU

 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde düzenlenen halk buluşması programında yaptığı konuşmada, Meral Akşener ile yaptıkları yeni ittifaklarını açıkladı. Özel, emeklilerle ilgili ortak bir çaba içinde olduklarını belirtirken, "Meral Hanım ile Ankara'da siyasi ittifak kuramadık ama emekli ittifakında buluştuk. Bütün partilerin kabul ettiği gerçek bir ittifak emeklilerin ittifakıdır" dedi.

 

 Özel, her yıl enflasyona ezilmemeleri için söz verdiklerini ancak gerçek enflasyonun yüzde 120 olduğunu ifade etti. Emeklilere verilen ikramiyenin yetersiz olduğunu belirten Özel, vatandaşlara seslenerek taleplerini yükseltmelerini istedi.

 

 Antalya'da konut fiyatlarındaki artışa da dikkat çeken Özel, bu durumun en çok Antalya'yı etkilediğini vurguladı. Özellikle Ukrayna-Rusya Savaşı'nın ardından konut fiyatlarının hızla yükseldiğini belirten Özel, Antalya'da yaşayan memurların, esnafların ve yerlilerin büyük sıkıntılar yaşadığını dile getirdi. Özel, konut sahibi olma imkânlarının giderek azaldığını ve kredi ödemelerinin yüksekliğinin insanları zor durumda bıraktığını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.