HALK İNDİRİM KARTI NEDİR?

 

19 Mart 2024
HALK İNDİRİM KARTI NEDİR?

 Halk indirim kartı nedir? Nasıl kullanılır? Günümüzde artık yemek, eğlence, giyim ve tüm temel ihtiyaçlar artık çok pahalı ve zam üstüne zam gelmekte. Yeşilçam Medya olarak uygulamaya koyacağımız Halk İndirim Kartı ile önce halkımızın yanında olduğumuz bilinmeli.    

Halk İndirim Kartı nasıl kullanılır?

 Antalya merkez ve ilçeler dahil olmak üzere Halk indirim kartına sözleşme yapıyoruz. Bu sözleşme içeriğine göre esnaf belirli bir indirim veriyor. Örneğin; Antalya’nın Meşhur çorbacısı Paçacı Şemsi %15 indirim vermiş. 4 kişi gittiniz hesap 500 TL geldi. İndirim kartını gösteriyorsunuz. 500 TL yerine 425 TL ödeme yapıyorsunuz. Vermiş olduğum örnekte olduğu gibi Antalya’da bulunan Temel ihtiyaç alışverişlerinizde karta üye olan firmanın vermiş olduğu indirimler doğrultusunda indirimlerden faydalanacaksınız. Halk İndirim kartımızın rengi açık mavidir. Halk indirim kartınızda resminiz, adınız ve soyadınız olacak. Doğum tarihi veya TC kimlik numarası istemiyoruz. Günümüzde dolandırıcılık olayları yaşandığı için bizim için gönlünüzün rahat etmesi için başka bir bilgi istemiyoruz. Ayrıca indirim veren firmaları Halk indirim kartı instagram facebook Web sitesi olan Halkindirim.com takip edebilirsiniz. Ayrıca Halk indirim kartına üye olan firmalarda “Bu iş yeri Halk indirim kartı üyesidir” yazan bir logo göreceksiniz. Halk indirim kartı çok yakında Antalya’da tüketicilerle buluşacak. Herkese bol alışverişler. Esnaf firma ve kurumlar içinde bereketli olmasını dilerim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.