İYİ PARTİ KEMER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA GÜL’DEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

 

18 Mart 2024
İYİ PARTİ KEMER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA GÜL’DEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Değerli Vatandaşlarımız,

 

Bugün, Türk milletinin kahramanlık destanlarından biri olan Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü gururla kutluyoruz. 18 Mart, Türk ulusunun bağımsızlık ve özgürlük uğruna verdiği mücadelenin, iradesinin ve azminin sembolüdür.

 

Çanakkale, Türk milletinin tarihinde bir dönüm noktasıdır. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladığı bu topraklar, vatan sevgisinin, cesaretin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemiştir. Düşmanın karşısında dimdik durarak, yokluklar içinde bile inançlarını yitirmeyen kahramanlarımız, tarihe altın harflerle yazılan bir zaferin mimarları olmuşlardır.

 

Bugün, Çanakkale ruhunu yaşatmanın ve şehitlerimizi anmanın önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Onların aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, onların bize emanet ettiği bu vatanı sonsuza kadar koruyacağımıza olan inancımızı pekiştiriyoruz.

 

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, millet olarak birlik ve beraberlik içinde dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Gelecek nesillere, bu kutlu destanı anlatarak, vatan sevgisi ve milli değerler konusunda onları eğitmek hepimizin sorumluluğudur.

 

Şehitlerimizin aziz ruhları önünde bir kez daha minnetle eğilirken, Türk milletinin geleceği için umutla dolu yarınlar diliyorum.

 

Ruhları şad olsun!

Saygılarımla…

 

İYİ PARTİ

KEMER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

MUSTAFA GÜL

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.