Aysun Bay Karabulut Teşekkür Mesajı Paylaştı

MHP ‘de kurultay ardından açıklanan listede yer alan Bitkilerin Profesörü olarak bilinen Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut resmi sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajı paylaştı. 

17 Mart 2024
Aysun Bay Karabulut Teşekkür Mesajı Paylaştı

 Bitkilerin Profesörü olarak bilinen Prof. Dr. Aysun Bay medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
 14. Olağan Büyük Kurultayda şahsıma MYK üyeliğini layık gören sayın Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Dr @dbdevletbahceli Devlet Bahçeli beye şükranlarımı sunuyorum. Allah bizleri mahcup etmesin.


MHP ‘DE 14. OLAĞAN BÜYÜK KURULTAY
 Kurultay kapsamında ilçe kongrelerini 27 Eylül 2023’te, il kongrelerini ise 18 Kasım 2023’te tamamlayan MHP’nin, yerel seçimden 13 gün önce yaptığı kurultayda daha önce 10 kez genel başkan seçilen Devlet Bahçeli, tek aday olarak girdi.


Genel Başkanın yanı sıra 75 üyeden oluşan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve 9 üyeden oluşan Merkez Disiplin Kurulunun (MDK) seçileceği kurultayın ardından MYK içinden 15 üyenin yer aldığı Başkanlık Divanı oluşturuldu. Kurultayda ayrıca 25 yedek MYK ve 5 yedek MDK üyesi de seçildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.