DSP ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKAN ŞAKLAR KEMER'DE

 

11 Mart 2024
DSP ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKAN ŞAKLAR KEMER'DE

 Demokratik Sol Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Hakan Şaklar,  DSP il başkanı Hacer Özdemir, Serik ilçe başkanı Yusuf Öztürk, Kepez Belediye Başkan adayı Salih Göktürk, Serik Belediye Başkan adayı Zeynep Hazaroğlu ve Kumluca Belediye Başkan Adayı Beyhan Şaklar ile birlikte Kemer belediye başkan adayı Yusuf Üras'ın etkinliğine katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Hakan Şaklar  "ilçelerimizde kapalı pazar sayısını arttırarak güneş enerji santrali ile yenilenebilir enerji üretimini sağlayacağız" dedi. Şaklar ayrıca ilçelerimizde ki görme engelli vatandaşlarımız için kütüphaneleri kuracaklarını söyledi. Bunun yanında ekolojik kütüphane, sağlıklı yaşam parklarını vatandaşlarımızın hizmetine sunacağını söyleyen Şaklar, kadın sığınma evleri ve rehabilitasyon merkezlerinide hizmete alacaklarını belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.