KUMLUCA'DA MEYDANA GELEN HORTUM OLAYINDA YARALILAR VAR

 

05 Mart 2024
KUMLUCA'DA MEYDANA GELEN HORTUM OLAYINDA YARALILAR VAR

 Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen hortum felaketi, pek çok mahallede büyük tahribata neden oldu. Saat 17.50'de başlayan hortum, Temel Eğitim, Merkez, Eski Cami, Yeni Mahalle, Göksu ve Toptaş mahallelerini etkiledi. Evlerin çatıları uçtu, araçlar devrildi ve seralar zarar gördü. Belediye Hizmet Binası da hortumdan nasibini aldı.

 

Olayın ardından belediye ekipleri hemen çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Köleoğlu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir etkinlik sırasında haberi aldı ve toplantıyı sonlandırarak hemen zarar gören bölgelere müdahale etmek üzere ekiplerle birlikte harekete geçti.

 

Başkan Köleoğlu, yaşanan durumla ilgili yaptığı açıklamada, "Maalesef Kumluca'mız yine bir doğal afetle karşı karşıya. Akdeniz'den gelen bir hortum ilçemize ulaştı. Zararlarımızı tespit etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaralılarımız var ve maddi hasarlarımız da mevcut. Devlet kurumlarıyla iletişime geçerek hasar tespitlerimizi yapacağız. Can kaybı olmaması için dua ediyoruz. Tüm Kumluca halkına geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.