KONYAALTI BELEDİYESİNDE NELER OLUYOR?

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yeniden aday gösterilmemesinin acısını Personel'den mi çıkarıyor? 

15 Şubat 2024
KONYAALTI BELEDİYESİNDE NELER OLUYOR?

 Bugün Antalya gündemine bomba gibi düşen habere göre, Konyaaltı Belediyesi personel maaşlarını bu ay yarım yatırdı. Konyaaltı Belediye Başkanlığı için tekrar aday gösterilmemesi sonrası, Semih Esen’in bambaşka biri haline geldiği ve 5 yıldır tam yatan maaşların bu ay para olmadığı gerekçesiyle yarım yatırıldığı iddia edildi. Bir diğer konu ise avukatların bile “Limon Yetiştiriciliği” sertifikası ile kadroya alındığı ve hepsi akraba, yakın dost olan 70 kişi'nin topluca yapılan işlemlerle kadrolu olarak işe alındığı iddiası.

  Personelin bu durumdan oldukça rahatsız olduğu ve bu beklenmedik durum karşısında bu ay kira vs. masraflarını nasıl karşılayacaklarını düşündüğü gelen haberler arasındayken, Belediye Başkanı Semih Esen’in bu konu ile ilgili yapacağı açıklama merak konusu.

 

(KAYNAK: AKDENİZ MANŞET)

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.