TÜTÜNCÜ SEÇİM STARTINI ESNAFIN OCAĞINDAN AESOB’DAN VERDİ

Kepez’in esnaf dostu Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının seçim startını esnafın ocağından AESOB’dan verdi. Esnafın toplumun temeli olduğunu vurgulayan Tütüncü, “1 Nisan 2024 tarihinden itibaren Antalya Belediyesi esnafın belediyesi olacak. Hepimizin belediyesi olacak. Bu güzel şehrin güzel insanlarının belediyesi olacak” dedi. 

24 Ocak 2024
TÜTÜNCÜ SEÇİM STARTINI ESNAFIN OCAĞINDAN AESOB’DAN VERDİ

 Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, seçim çalışmalarına büyük bir hızla başladı. Tütüncü, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere’yi ziyaret ederek, seçim startını esnafların ocağından AESOB’dan verdi. Tütüncü’ye ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, il ve ilçe teşkilatları eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AESOB Başkanı Adlıhan Dere, 2009 yılında birlikte yola çıktıkları Hakan Tütüncü’nün, her zaman esnafın yanında olduğunu, esnaf dostu bir belediye başkanı olduğunu söyledi. Tütüncü’ye başarı dileklerini ileten AESOB Başkanı Dere, “Bugünde sözde değil, özde esnaf dostu olduğunuzu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ilk ziyaretinizi esnaf odalar birliğinden başlatmanızdan dolayı şahsım ve esnafımız adına şükranlarımızı sunuyorum. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmaları sokak biliyor, saha biliyor, Antalya biliyor. Esnafımızın ne zaman bir sorunu olsa, beni bizzat çağırarak ilgili odamız ve esnafımızla ilgili sorunu çözdünüz. Ve bundan sonrada çözeceğinize inanıyoruz. Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır. Hayırlı uğurlu olsun ” dedi.

ESNAFIN BELEDİYESİ OLACAĞIZ

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü de, ilk startı esnaf odalar birliğinden vermek istediklerini dile getirerek, “Çünkü bunun altında çok özel bir mesaj var. Antalya tarihinde bir belediye başkanı adayı seçim çalışmalarını esnaf odalar birliğinde esnaf odası başkanlarıyla birlikte başlatıyor. Buradaki mesaj açık ve nettir. Esnaf toplumun temeli ve biz her zaman esnafımızla etle tırnak gibiyiz. Biz nasıl ki Kepez’de, 15 yılda esnafın belediyesi olduysak, büyükşehirde de çok büyük projelerle, çok büyük adımlarla esnafın belediyesi olacağız. 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren Antalya Belediyesi esnafın belediyesi olacak. Esnaf odalarının belediyesi olacak, sizlerin belediyesi olacak. Hepimizin belediyesi olacak. Bu güzel şehrin güzel insanlarının belediyesi olacak. Şehrin her türlü sorunlarına birlikte çözüm aradığımız, esnaf odalar birliğinin de esnafımızın sorunlarının çözümüne katkılar sunduğu yepyeni bir dönem olacak. Yeni dönem Antalya’nın altın çağı olacak. Altın çağın temelinde de esnaflar olacak. “ diye konuştu.

AESOB İLE ÇOK BÜYÜK PROJELER

 15 yıl boyunca her zaman esnafın yanı başında olduklarını vurgulayan Tütüncü, “İlçe belediyesi imkanları ile ilçe belediyesini aşan esnafımız adına çok önemli çalışmalar yaptık. Taksi duraklarından kapalı pazar yerlerine kadar birçok çalışmalar yaptık. Büyükşehirde esnaf odalar birliğimiz ile beraber çok daha büyük projeleri hayata geçireceğiz. Ulaşım esnafımızın, taksici esnafımızın talep ve beklentileri, esnafımızın turizmden aldığı payın artması, şehir içi esnafının turistlerle daha çok buluşmasına yönelik çalışmalar yeni dönemin en önemli dinamiklerinden birisi olacak. Biz bunları esnafımızla, AESOB başkanımızla hep beraber konuşarak birlikte ve beraber ortak aklın yol göstericiliğinde çalışarak yepyeni bir dönemi, esnafımıza yaşatacağız. Yeni dönem esnafımızda ‘Aradığımız bulduk.’ dediği bir dönem olacak. “ diye konuştu.

ANTALYA ESNAFININ ALTIN ÇAĞI

 Tütüncü, “İl başkanımız, Antalya milletvekillerimiz bu sürecin takipçisi olacak.  Turizm Bakanımızın özellikle turizmin 12 aya yayılması ve turistin şehir merkezine gelmesi ile ilgili önümüzdeki süreçte yeni projeleri açıklayacak olması yeni dönemin ne kadar umut dolu bir dönem olacağına ilişkin ipuçları veriyor. Bizim kalplerimizdeki umutlar çok büyük. Yeni dönem Antalya’nın hem esnafın altın çağı olacak. Antalyalı esnafımıza herkes gıpta ile bakacak.” dedi.

HİZMET AŞKI İLE DOLU BİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

 AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin de, “Öncelikle seçim startımızı esnafımızla verdik. Cumhurbaşkanımızın selamları ile Antalya’ya geldik. 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı adayımız Hakan Tütüncü’yü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı yapmaya azmettik. 1 Nisan ile Antalya’mıza hizmet etmek istiyoruz. Hizmet aşkı ile dolu bir belediye başkan adayımız var. 15 yıldır yaptıkları ile ortada olan bir belediye başkanımız var. Ne kadar gurur duysak azdır. Esnafımızla yıllardır uyum içinde çalıştı. 19 ilçemizin de bu uyumunu görmesini istiyoruz. Bende esnaf odalar birliğinin üyesiydim. Esnafının içinden çıktık. Esnafı iyi tanıyoruz. Antalya’nın temel taşının esnaflar olduğunu biliyoruz.  Bizler daha büyük projeler ve daha büyük güçle yanınızda olmaya devam edeceğiz. “ diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.