TÜTÜNCÜ'NÜN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

 

09 Ocak 2024
TÜTÜNCÜ'NÜN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

 Kıymetli Basın mensupları; 
 Yerel basınımız başta olmak üzere gazetecilik mesleğine emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. 
Sizler zor şartlar altında, gece gündüz demeden meslek aşkı ile büyük bir emeği ortaya koymaktasınız. Hayatın her alanında kamuoyunu doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde bilgilendirmek adına önemli bir görevi üstlenmiş bulunmaktasınız. 
Toplumun doğru ve tarafsız haber alma hakkını temin etmek adına özveriyle çalışan gazetecilerimize başarılar diliyor, ebediyete irtihal etmiş basın mensuplarımızı da rahmetle yad ediyoruz. 
 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde başta Antalya’daki basın çalışanlarımız olmak üzere, ülkemizdeki tüm basın mensuplarımızın bu mutlu gününü en içten dileklerimle kutluyorum. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.