RESUL TANRIKULU KİMDİR?

 

03 Aralık 2023
RESUL TANRIKULU KİMDİR?

 Resul Tanrıkulu 1999 yılında Ağrı'da doğmuş olup 5 yaşında İstanbul'a gelmiştir. Çocukluğunu Türkiye'nin ithalat-ihracat merkezlerinden biri olan Eminönü'nde geçirmiştir. Babasının işi olmasına rağmen kendisi 16-17 yaşlarındayken zamanında trend olan selfie çubuklarıyla ticarete atılan Resul Tanrıkulu, düğün organizasyonu işi ile sektörde ciddi yerler edindikten sonra, pandemi döneminde 2 erkek kardeşiyle beraber bijuteri sektörüne atılarak, yaş, durum ve konum fark etmeden aslında her gencin bir şeyler başarabileceğini göstermiştir.  Resul Tanrıkulu, gençliğinden bu yana görmüş olduğu bütün zorluklardan dolayı, elde ettiği ve edeceği başarıların  yolunda edindiği tecrübeleri ve bilgileri insanlarla paylaşarak "Paylaşınca eksilmeyecek tek şey mutluluk ve bilgidir." sözüyle ticarette hırslı ve azimli olduğu kadar merhametli ve paylaşımcı bir insan olduğunu herkese göstermiştir. 
 Resul Tanrıkulu, bu düşünce yapısıyla çıkmış olduğu başarı merdivenlerinde birçok insana istihdam sağlamış olup daha çok istihdam sağlamayı hedeflemektedir. Resul Tanrıkulu, "Sosyete Resul" olarak bijuteri sektöründe emin adımlarla yer edeceğini söylemektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.