BABA VANGA'NIN 2024 KEHANETLERİ

Kehanetleri sık sık gündem olan ve “Balkanlar’ın Nostradamus’u” lakabıyla tanınan Baba Vanga’nın 2024 yılı için kehanetleri yeniden gündem oldu. İşte Vanga'nın 2024 yılı kehanetleri… 

29 Kasım 2023
BABA VANGA'NIN 2024 KEHANETLERİ

 11 Eylül 2001 saldırılarından, Covid-19 salgınına kadar birçok olayı tahmin eden Baba Vanga hayattayken birçok siyasi’nin kendisini ziyaret ettiği söyleniyor. İşte Baba Vanga’nın 2024 yılı için öngördüğü 7 kehaneti…

1-2024 yılı için korkunç hava olaylarının ve doğal afetlerin yaşanacağını öngördü.

2-Artan borç seviyeleri ve artan jeopolitik gerilimlerin ana faktörler olmasıyla birlikte, önümüzdeki yıl küresel ekonomiyi etkileyecek gibi görünüyor.

3-Baba Vanga, gelecek yıl bir yurttaşının Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e suikast girişiminde bulunacağını öngördü.

4-Baba Vanga, önümüzdeki yılda kuantum hesaplamada büyük bir atılım olacağını da öngördü.

5-Vanga, Avrupa'da artan terör saldırıları konusunda uyardı ve 'büyük bir ülkenin' 2024'te biyolojik silah testleri veya saldırıları gerçekleştireceğini öngördü.

6-2024 yılında Alzheimer ve kanser de dahil olmak üzere tedavi edilemeyen hastalıklara yönelik yeni tedaviler bulunacak.

7-Vanga'ya göre 2024'te siber saldırılarda artış olacak. Gelişmiş bilgisayar korsanları, elektrik şebekeleri ve su arıtma tesisleri gibi önemli altyapıları hedef alarak ulusal güvenlik tehdidi oluşturacak.

Dünyadaki açlık krizinin 2025 ile 2028 arasında çözüleceğini söyleyen Vanga, komünizmin 2076'da geri döneceğini söylerken insanlığın 2304'te zaman yolculuğuna çıkacağını ve dünyanın sonunun 5079 yılında geleceğini öngörmüştü.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.