BAKAN TUNÇ'TAN FON FUTBOL CAMİASINDA YAŞANAN DOLANDIRICILIĞA YÖNELİK AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, futbol camiasının ve iş insanlarının dolandırıldığı yüksek gelir vadeden gizli fon olayına ilişkin 12 Ocak'ta ikinci duruşmanın yapılacağını ifade ederek yargısal süreç neticesinde en doğru kararın çıkacağını dile getirdi. 

29 Kasım 2023
BAKAN TUNÇ'TAN FON FUTBOL CAMİASINDA YAŞANAN DOLANDIRICILIĞA YÖNELİK AÇIKLAMA

 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti grup toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu.

 Futbol dünyasından Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu toplam 18 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen banka Müdür yardımcısı Seçil Erzan davasına ilişkin Bakan Tunç, ikinci duruşmanın 12 Ocak'ta gerçekleşeceğini belirterek,  "7 sanık var 18 müşteki var bu iddianame İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi." dedi.

 Yargının iddiaları araştıracağını dile getiren Yılmaz Tunç, "Kimler suçlu kimler suçsuz yargısal süreç neticesinde en doğru karar çıkacaktır." diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.