MEHMET BALIK SERİK’E ADAY

Eğitim İş Sendikası ve Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Balık, memleketi Serik'ten belediye başkan aday adaylığını açıkladı. 

15 Kasım 2023
MEHMET BALIK SERİK’E ADAY

 Eğitim İş Sendikası ve Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Balık, memleketi Serik'ten belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Açıklamayı CHP Serik ilçe binasında gerçekleştiren Mehmet Balık’ın açıklamaları büyük alkış topladı. İşte Mehmet Balık’ın Serik Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladığı o konuşması;

Sevgili Vatandaşlarım,

Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlarım.

 Bugün burada hepimiz Serik’imizin kaderini değiştireceğine inandığım yolculuğumuzun ilk adımını atarken beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürlerimi sunarım.

 Çıktığım bu yolda en önemli amacım Serik’imizi hak ettiği konuma getirmektir. Vatandaşlarımızı kısır çekişmelerden kurtarmak için var gücümüzle çalışacağız. Serik’i büyük bir köy görüntüsünden çıkartıp hak ettiği kent kimliğini kazandıracağız.

 Serik için yeni bir ufuk yeni bir bakış sunacağız. Serik için yılmadan, yorulmadan ve asla vazgeçmeden yüksek azim ve iradeyle çalışacağız. Serik’te fırsat eşitliği sunacağız, istihdamı, eğitimi, sağlığı ve toplumsal hayatı geliştireceğiz.

 Çalışan kadınların çocuğunu güvenle bırakacağı kreşler yapacağız. Serik olarak tüm Türkiye de sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olacağız.

Sevgili Serikliler,

 

Serik için öyle hayallerimiz var ki, kadınlarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın, yaşlılarımızın yüzünün güldüğü, hizmetlerimizin aralıksız verildiği bir kent yaratacağız. Korunan doğası, tarihi ve canlı kültür hayatı ile zengin bir Serik hayalinin hayata geçtiği bir kent oluşturmayı hedefliyoruz.

Kıymetli Hemşerilerim,

Serik’in sorunlarını çözmek her birimizin sorununu çözmektir. Kuşkusuz Serik uzun süre ihmal edilmiş, devasa sorunlarla karşı karşıya olan bir kenttir. Bu devasa sorunları çözmek adına sizlerin takdiriyle göreve talibiz.

Partimiz tercihini belirlediği gün Serik, Türkiye’nin mutlu geleceğinin teminatı olacaktır.

Serik’i hak ettiği konuma getirmek, her yaştan vatandaşımıza sahip çıkmak ve bu zorlu dönemde sizlere aydınlık bir gelecek sunmak için göreve talibiz. Şehrimize heyecan vermek istiyoruz.

 Hayatım boyunca bir makama değil bir misyona, bir anlayışı hayata geçirmek için aday oldum. İşte bugün burada Serik'in yeni bir siyaset ve yeni bir yönetim anlayışına kavuşturulması için aday adaylığımı açıklıyorum.

 Serik topraklarında cesur bir demokrasinin, adaletin, özgürlüklerin, hukukun üstünlüğünün ve güçlü bir belediyenin yeniden tesisi öncelikli hedefimdir. Vatandaşımız için kapsayıcı, adil ve paylaşımcı bir kalkınma hedefimiz önceliğimiz olacaktır.

 Ben hayatımın hiçbir döneminde siyaseti sadece siyasal partilerden ibaret görmedim. Siyasi partiler demokratik hayatın vazgeçilmez ve önemli organlarıdır. Ama gücünü yerelden alan bir yönetici olarak siyaseti hep toplumla omuz omuza yapılan dönüştürücü bir eylem olarak anladım. Bu nedenle geçmişte olduğu gibi bundan sonraki yolculukta da benim yol arkadaşlarım;

Gençler ve kadınlardır. Emekçiler ve güvencesizlerdir. Emekliler ve yaşlılardır. Engelliler ve keşfedilmeyi bekleyen girişimci ve yaratıcı zihinlerdir.

Kıymetli yurttaşlarımız:

Geçen sürede Serik Belediyesi farklı farklı partiler tarafından temsil edildi yönetildi. Serik'e emeği geçen tüm belediye başkanlarına sonsuz teşekkürler.

Artık zamanı geldi! 

Zaman Serik zamanıdır. Zaman hizmet zamanıdır. Şimdi Serik için kazanma zamanıdır.

 Kazanmak için bir araya gelmeliyiz, aramızdaki tartışmaları bir kenara bırakıp, birlikte kazanmak için çalışmalıyız.  Burada büyük bir başarı için, parti ayrımı yapmadan,  beraberce hareket etmemiz gerekiyor. İnancım odur ki bu düşünce ile hareket edecek yurttaşlarımız bizlerin etrafında toplanacak ve Serik’in hak ettiği hizmetleri hayata geçirmek için bizden yana tercihlerini kullanacaklardır.

 Kıymetli arkadaşlar;

Şehrimizin yağmalanmasına, adaletsizlik ve çevre katliamına karşı Serik’i savunmak için yola çıkıyorum. Eşit hizmet getirmek için yola çıkıyorum. Yoksulluğu söküp atan refah içinde bir şehir oluşturmak için yola çıkıyorum.

 Kentine sahip çıkan, oyuna sahip çıkan Serik gönüllüleriyle Serik İttifakı’nı kurmaya geliyorum. Tüm yurttaşlarımızı da bu yürüyüşe yan yana yürümeye davet ediyorum.

Serik için güzel yarınlar bizlerle olacak.

Her şey Serik için

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.