BEKİR AYAZ: ADIYAMAN BİZİM SEVDAMIZ

 

07 Kasım 2023
BEKİR AYAZ: ADIYAMAN BİZİM SEVDAMIZ


Spor yöneticisi ve iş insanı Bekir AYAZ Türkiye liglerinde oynanan kadın futbolunun gelişmesi için Kadın futbol gelişim ve organizasyon başkanı Sn Zafer ŞEN’e TFF Beylerbeyi tesislerinde nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

AYAZ: Bu sene kadınlar futbolu 3. Liginde Adıyaman bölgesini temsil edecek olan Acıyaman Spor FK için İl merkezi ve 7 ilçemizde sürdürülebilir başarıyı yakalamak adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 
Önümüzdeki haftalarda uluslararası arenada TFF ile ortak bir paydada buluşup bölgede bulunan sporcularımızın Fiziksel, Zihinsel, Teknik, Taktik becerilerini geliştirmek kaliteli bir eğitim hedefliyoruz.

Kadın Futbolu gelişim ve organizasyon başkanı Zafer Şen, Acıyaman spor Kulübü  yöneticileri ile bir araya gelmekten son derece memnun olduğunu dile getirdi.Kadın Futbolu dünya genelinde her geçen gün çok yüksek yerlere geldiğini,Asrın felaketinde büyük yaralar alan Adıyaman ilimizin Güzide takımı Acıyaman Spor FK futbolun paydaşlarını harekete geçireceğini,deneyimli Başkanları Bekir AYAZ ile kadınlar liginde futbolun kalitesini ve marka değerinin arttırılacağı kanısındayım dedi.

Spor yöneticisi Bekir AYAZ son olarak tüm Adıyaman ve Adıyaman sevdalılarına seslenerek “Adıyaman Bizim Sevdamız,Gelin Hep birlikte bu Sevda sahip çıkalım” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.