CHP ÇALIŞMALARINA BATI’DAN BAŞLADI KAMACI: “31 MART'TA ZAFER KAZANACAĞIZ”

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, İl yöneticileri ile birlikte çalışmalarına batı ilçelerinden başladı. 

19 Ekim 2023
CHP ÇALIŞMALARINA BATI’DAN BAŞLADI KAMACI: “31 MART'TA ZAFER KAZANACAĞIZ”

38. Olağan il kongresinden sonra; Kumluca, Finike, Demre, İlçelerine teşekkür ziyaretleri düzenleyen CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, İl yöneticileri ilçe başkanlıkları ve Belediye Başkanlarını ziyarette bulundu.

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, ilk ziyaretinde Kumluca İlçe Başkanlığında partililer ile bir araya geldi. Kamacı'nın ziyaretine il yönetim kurulu üyeleri, CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanımız Nilüfer Deveci, CHP Gençlik Kolları Antalya İl Başkanımız Özkan Yılmaz’da eşlik etti. CHP Kumluca İlçe Başkanlığında, İl Başkanı Nail Kamacı'yı İlçe Başkanı Fahretdin Karaöz, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, 27. Dönem CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer ve partililer karşıladı.

 

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Kumluca İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmasında;

“Bugün bu manzaradan çok memnunum. Önümüzdeki 6 ay boyunca daha iyisini yapabileceğimize inanıyorum. İlçe başkanımız burada, belediye başkanımız burada ve bende buradayım, Kumlucalıyım. 64 yaşındayım ve benden bu partiye sahip çıkılmasını istediler. Delegelerimizin desteği ile seçimi kazandık. 13 gündür hiç durmadan çalışıyoruz. 31 Mart'ta ki yerel seçimlerde Büyükşehir belediyemiz ve tüm ilçe belediyelerimizle birlikte 19 ilçede partimizi birinci parti yapmaya kararlı olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Antalya'nın her ilçesinde harekete geçeceğiz.

KAMACI: “31 MART'TA ZAFER KAZANACAĞIZ”

14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta elimizdeki değeri iyi anlatamadık. Delegelerimizin sayısını artırarak bu başarıya katkıda bulunmalıyız. Bu demek oluyor ki Antalya'da başarılı olamadık. Hep birlikte çalışma sözü veriyor musunuz?  31 Mart'ta zafer kazanacağız. Şu anki adaylarımızı beğenmeyebiliriz, ancak en kötü adayımız bile AKP'nin en iyi adayından daha iyidir. Yöneticilere karşı tepki gösterebilirsiniz, ancak partiye olan bağlılığınızı korumalısınız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, partililer Kumluca Belediyesine yürüdü. Başkan Köleoğlu, İl Başkanı Nail Kamacı ve il yöneticilerine belediyenin hizmet ve yatırımları hakkında bilgi verdi. Kamacı ve il yönetimi ziyaretlerine Finike ve Demre ilçeleriyle devam etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.