BÜYÜKŞEHİR’İN YENİ GENÇLİK PROJESİ

‘Likya Gençlik Değişimi’ gençleri buluşturdu 

18 Ekim 2023
BÜYÜKŞEHİR’İN YENİ GENÇLİK PROJESİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yeni gençlik projesi ‘Likya Gençlik Değişimi’ programı kapsamında İzmir, Eskişehir ve Muğla’dan 50 öğrenci Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde buluştu. 

 

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından ilk kez organize edilen ulusal değişim programı ‘Likya Gençlik Değişimi’ kapsamında Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 18- 25 yaş arası öğrenciler ‘Cumhuriyet Buluşması’ adıyla Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde bir araya geldi. 

GENÇLER ‘CUMHURİYET BULUŞMASI’NDA 

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Hayat Ekici Gürkan, uluslararası değişim programı olan ERASMUS benzeri bir projeyi hayata geçirdiklerini söyleyerek, “Ulusal değişim programı ‘Likya Gençlik Değişimi’ Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik yeni projesi. Amacımız gençlerin daha çok hareketlilik sağlaması, kültürleri ve şehirleri tanıması, Cumhuriyetin değerleriyle ilgili daha çok paylaşım yapmaları. ‘Cumhuriyet Buluşması’ ismiyle Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi’nde Antalya, İzmir, Eskişehir ve Muğla’dan 50 genci ağırlıyoruz. Üç gün sürecek kamp programında Cumhuriyetin 100. Yılına ithafken bir ağaç dikimi etkinliğimizde olacak” diye konuştu.     

KÜLTÜREL VE SOSYAL ETKİNLİKLER 

Eskişehir’den gelen Alpay Han Düven, “17 genç arkadaşımla birlikte bu kampa katıldık. Gençlere yönelik çok güzel kültürel ve sosyal etkinlikler var. Bugün kampın ilk günü hepimiz çok heyecanlıyız. Gençlerin birbiriyle kaynaşması için tanışma oyunları, kültür gezileri ve fidan dikim etkinliği düzenlenecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e bizleri davet ettiği için çok teşekkür ederiz” diye konuştu. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.