İSMAİL ÇAĞLAR’DAN MESLEKTAŞLARINA DESTEK ÇAĞRISI

Emlak danışmalığının meslek grubu olarak düzenleyen kanun teklifi hazırlandı. Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, bu teklife destek verilmesi için çağrısında bulundu. 

17 Ekim 2023
İSMAİL ÇAĞLAR’DAN MESLEKTAŞLARINA DESTEK ÇAĞRISI

  Milletvekili Mehmet Ali Çelebi tarafından hazırlanan teklifte TBMM’den alınan bilgiye göre emlak danışmanlığının bir meslek grubu olarak tüm yönleriyle düzenlenmesi ve emlak danışmanlarının görev, yetki ve sorumluluklarının belirlenmesi amaçlanıyor. Emlak Danışmanları tüm dünya ülkelerindeki gibi Türkiye’de de alım satım, kiralama, danışmanlık vb. işlemlerde büyük rol oynuyor. Bu sebeple almak danışmanlığının meslek grubu olarak her yönüyle düzenlenmesi amaçlanıyor.

 İsmail Çağlar ise bu kanun teklifi üzerine, sosyal medya hesabından yaptığı çağrı ile meslektaşlarına destek çağrısında bulundu.

 İsmail Çağlar “ Haydi Türkiye’deki Emlak Danışmanları! TBMM komisyon da bulunan yasa önerimizi genel kurula taşımak istiyoruz. Ülkemizdeki tüm meslektaşlarımızdan bu noktada destek bekliyoruz. Lütfen kamuoyu oluşturup sesimizi duyurmamıza yardımcı olun sizlerde bu paylaşımı tüm sosyal mecralarda yapın” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.