MATINI ALAN SPORA GELDİ

Konyaaltı Belediyesi tarafından ‘Matını da Al Gel’ etkinliği Gürsu Mahallesi'nde bulunan Kadın Emek Pazarı'nda başladı. Her hafta pazartesi, salı ve çarşamba günleri yapılacak etkinlik kasım ayı sonuna kadar devam edecek. 

17 Ekim 2023
MATINI ALAN SPORA GELDİ

Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından “Konyaaltı’nda Spor Yapmayan Kalmayacak” mottosuyla kadınlara yönelik düzenlenen ‘Matını da Al Gel’ etkinliği pilates antrenmanı ile başladı. Kasım ayı sonuna kadar sürecek olan etkinlik Gürsu Mahallesi'nde bulunan Kadın Emek Pazarı'nda yapılıyor. Sporsever kadınlar bu etkinlik kapsamında, her pazartesi saat 16.00’da pilates, her salı saat 18.00’de yoga ve her çarşamba saat 16.00’da zumba yapacak.  

KONYAALTI’NDA HERKES ÇOK MUTLU

Etkinliğe katılımın oldukça yüksek olduğunu söyleyen Konyaaltı Belediyesi Pilates Antrenörü Buket Arıcı, “Konyaaltı Belediyesi’ne spor yapmak için çok kişi talepte bulunuyor. Bu doğrultuda Gürsu Mahallesi’nde bulunan Kadın Emek Pazarı’nda da artık spor yapacağız. Her pazartesi saat 16.00’de pilates yapıyoruz. Her yaşa uygun bir antrenman. Güzel zaman geçiriyoruz. Herkes çok memnun. Katılım çok fazla’’ dedi.

HAFTANIN 3 GÜNÜ SÜRECEK

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ‘Matını da Al Gel’ etkinliğine katılımın yoğun olmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi. Esen, “Kadınlarımızın açık havada doğanın içerisinde spor yapmasını istedik. Bu etkinlik kapsamında haftanın 3 günü kadınlarımızı sporla buluşturacağız. Tüm kadınlarımızı bu etkinliğe katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.  

AÇIK HAVADA SPOR KEYFİ

‘Matını da al gel’ etkinliğini düzenlediği için Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkür eden Demet Par, “Özellikle açık havada olması bizleri daha da mutlu etti. Çok memnunum. Konyaaltı Belediyesi’nin imkânları çok güzel. Konyaaltı’nda gördüğüm hizmeti başka illerde görmedim’’ dedi. Açık havada spor yapmanın çok güzel olduğunu ifade eden Nilgün Gülen de “Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e çok teşekkür ediyorum bize böyle bir imkân tanıdığı için. Açık havada spor yapıyoruz. Çok memnunuz Konyaaltı kadınları olarak’’ şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.