Kepez hentbolda da lige çıkıyor

 

16 Ekim 2023
Kepez hentbolda da lige çıkıyor

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, futbol, basketbol ve voleybolun ardından hentbolda da lige çıkmaya karar verdi

 

Antalya şampiyonluğunun ardından Minikler Türkiye Şampiyonluğu kupası kaldıran Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, 2’inci Lig’de mücadele verecek. Kendi altyapısından yetişen sporcularıyla liglere katılıp başarılı olanların üst liglere ve milli takımlara transfer etme politikası güden kulüp, kadın hentbol branşında da bunu yapıyor. İki kez üst üste Türkiye Şampiyonu olan takım, bu sezon play-off sistemiyle ilerlenen 24 takımlı 2’inci Lig’e katıldı. İlk maçların 28 Ekim’de yapılacağı ligde yer alan Antalya’nın kızları, karşılaşmalarını Döşemealtı Spor Salonu’nda oynayacak.

 

HEDEF 1’İNCİ LİG

Federasyon 2010’luları ligde oynatmama kuralı nedeniyle birkaç transfer yapacaklarını duyuran baş antrenör Sertan Sarpaş, “Takımın çoğunluğu bizim yetiştirdiğimiz çocuklarımız olacak. Kızlarımız Kepez Belediyesi ile şehrimizin parlayan yıldızları olmaya devam edecek” dedi. Hedeflerinin önce 1’inci, ardından Süper Lig olduğunu belirten hentbol şube sorumlusu Mustafa Şimşek ise, “Başta Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü ve kulüp başkanımız Hakan Çatal’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.