BAŞKAN ŞAHİN’E “ŞEFFAF BELEDİYECİLİK” ÖDÜLÜ

 

14 Ekim 2023
BAŞKAN ŞAHİN’E “ŞEFFAF BELEDİYECİLİK” ÖDÜLÜ

Bu yıl 12. si düzenlenen Uluslararası Buhara Medya ödülleri Ankara’da sahiplerini buldu. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin şeffaf belediyecilik dalında yılın belediye başkanı seçildi.

Değişik kategorilerde ödüllerin sahiplerini bulduğu geceye yoğun katılım oldu. Göreve geldiği günden beri sürekli açık olan kapısı, vatandaşları her an makamına kabul etmesiyle şeffaf belediyeciliğin en güzel örneğini sergileyen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin gecede ödüle layık görüldü.

Başkan Şahin, Yılın Şeffaf Belediyecilik ödülünü Buhara Medya Ajans Başkanı Burçin Öztürk’ün elinden aldı. Böylesine anlamlı bir ödülü aldığı için gururlu olduğunu dile getiren Başkan Şahin, “9,5 yıldır ilçeme hizmet etmekteyim. Bir gün bile olsa makam kapımı kapatmadım. Mahallelerimizle ilgili yapılacak olan çalışmalarda halkımızla ortak kararlar almaya, onların da düşüncelerine önem vermeye gayret ettik. Biz AK Partili belediyeler şeffaf belediyecilik anlayışıyla ilçelerimizi yönetmeye çalışıyoruz. Vatandaşımızın ne derdi, ne isteği olursa olsun bize her zaman rahatça ulaşabiliyor. Kapımız da telefonumuzda her an halkımıza açık. Şeffaf yönetim anlayışımızdan dolayı bu ödüle layık görülmekte bizim için ayrı bir onur oldu. Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyoruz. Dün olduğu gibi bugün de yarın da aynı yaklaşımla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.