EMEKLİLER KONSERLE EĞLENDİ

Konyaaltı Belediyesi, emeklilerin daha keyifli vakit geçirmeleri için, emekli kahvelerinde müzik dinletisi etkinliği başlattı. Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi müzisyenleri tarafından verilen konserde yaşlı vatandaşlar gönüllerince eğlendi. 

06 Ekim 2023
EMEKLİLER KONSERLE EĞLENDİ

 Konyaaltı Belediyesi emekli vatandaşlar için kullanıma sunduğu emekli kahvelerinde müzik dinletilerine başladı. Emeklilerin daha keyifli vakit geçirmeleri için başlatılan etkinlikte emekli vatandaşlar gönüllerince eğlendi. Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi’ndeki müzisyenlerin verdiği ilk konser çarşamba günü Konyaaltı Sahili’nde bulunan Konyaaltı Emekli Kahvesi’nde ikincisi ise perşembe günü Siteler Mahallesi’nde bulunan 23 Nisan Emekli Kahvesi’nde gerçekleştirildi. Yaklaşık 1 saat süren konserlerde yaşlı vatandaşlar keyifli vakit geçirdi.

BURADA STRES ATTIK

Emekli Kahvesi’nde keyifli vakit geçirdiğini söyleyen Nuriye Korkmaz, “Arkadaşlarımla burada vakit geçirmek hoşuma gidiyor. Müzik dinletisi çok güzeldi. Müzik dinletisinin devamını bekliyoruz’’ dedi. Dinletiye gelen Ali Kaplan da dinletiyi çok beğendiğini belirterek, “Emekli Kahvesi’nde bu şekilde bir organizasyon olması çok hoşuma gitti. Zaten burada çayımız, suyumuz bedava. Arkadaşlarımızla buluşup hoşça vakit geçiriyoruz. Bir de böyle bir etkinlik olması bizleri çok mutlu etti. Başkanımız Semih Esen’e bizleri düşündüğü için çok teşekkür ederim’’ diye konuştu. Emekli Kahvesi’ndeki müzik dinletisine gelen Kamuran İstanbullu ise, “Emekli Kahvesi emekliler için mükemmel bir yer. Buranın kıymetini bilmemiz lazım. 7 bin 500 TL emekli maaşı alıyoruz. Emekli Kahvesi’nde çayın, suyun ücretsiz olması çok önemli. Dışarıda çay 10 lira. Günde 10 çay içsek ayda 1200 TL eder. Bize burada Konyaaltı Belediyesi bunu ikram ediyor. Hem de burada eşimizle dostumuzla stres atıyoruz. Emekli Kahvesi’nde konser verilmesi de bizler için çok güzel oldu” dedi. 

EMEKLİLER KAHVESİNDE HAYATIM DEĞİŞTİ

Emekli Kahvesi ile hayatının değiştiğini dile getiren bir diğer Emekli Kahvesi sakini Seyhan Yalçınkaya da “Emekli Kahvesi’nde hayatım değişti. Ben engelli bir bireyim. Burada arkadaşlarımla güzel vakit geçiriyorum. Çalışanlardan memnunum. Bugün düzenlenen bu konserde bizleri çok mutlu etti. Bu tür etkinliklerin devamı gelirse çok mutlu oluruz” dedi. Müzik Akademisi her Çarşamba saat 15.00’te Konyaaltı Emekli Kahvesi’nde her Perşembe saat 15.00’te ise 23 Nisan Emekli Kahvesi’nde konser verecek.

 

 

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.