AKDENİZ DONDURMA’YA ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

Akdeniz Dondurma’ya Özel Kalite Belgesi verildi. Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk Akdeniz Dondurma Merkez Şubesini ziyaret ederek şirket ortaklarından Kerim kama’ya Kalite Belgesini takdim etti. 

05 Ekim 2023
AKDENİZ DONDURMA’YA ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 Antalya’da 1961 yılında Davud Kama tarafından kurulan işletme yanık dondurmayla ünlendi. Oğulları kerim kama, Ahmet Kama, Selahattin kama ve ilyas kama tarafından devam ettirildi. Şuan Antalya’da 12 şubesi ve 100 yakın çalışanı var.

 Zincir şubeleriyle Antalya’nın en ünlü mekanlarından olan,  lezzetli ürünleri ve müşteri memnuniyetiyle dikkatleri üzerine çeken Akdeniz Dondurma, Hem kalitesinden taviz vermemesi hem her bütçeye uygun olması ile tercih edilenler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

 Ekibimizin yapmış olduğu incelemeler sonucu, rakiplerine kıyasla halk tarafından en çok tercih edilen, ürün kalitesi, hijyeni ve müşteri memnuniyeti ile ilk sırada olan Akdeniz Dondurma’ya Kalite belgesi verilmesi uygun görülmüştür. Tercihinizi Akdeniz Dondurma’dan yana kullanmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.