Hisarçandır’da sokaklar güzelleşiyor

 

03 Ekim 2023
Hisarçandır’da sokaklar güzelleşiyor

Konyaaltı Belediyesi ihtiyaç duyulan yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri tarafından bu kez de Hisarçandır’da bulunan Gedeller mevkiindeki 3 sokakta beton yol çalışması gerçekleştirildi.

Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaç duyulan mahallelerdeki yollara beton, asfaltlama, bakım-onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Ekipler şimdi de Konyaaltı ilçe sınırları arasında eğimi yüksek olan yollara beton yol çalışması yapımına başladı. Bu kapsamda Hisarçandır Gedeller Mevkii’nde yer alan 3 sokağa beton yol döküldü.

KONFORLU VE RAHAT ULAŞIM

Konyaaltı ilçe sınırları içerisinde 1500 km civarında yol bulunduğunu söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Bu yol ağının büyük kısmı 24 kırsal mahallemizde yer almaktadır. Rakımın ve eğimin yüksek olması nedeniyle şiddetli yağışlarda yol tahribatları çok fazla yaşanmaktadır. Dünyada ve ülkemizde çeşitli uygulamalarıyla karşılaştığımız beton yollar, dayanıklılık yönünden uzun yıllar hizmet vermektedir. Biz de Konyaaltı Belediyesi olarak Hisarçandır Gedeller mevkiinde bulunan 3 sokağımızı pilot bölge olarak belirledikten sonra, beton yol çalışmalarına başladık. Ar-Ge çalışmaları sonunda başarılı sonuçlar elde edildiği takdirde kırsal bölgelerimizin geneline bu uygulamayı yapacağız. Uzun yıllar vatandaşlarımızın konforlu ve sağlıklı yollarda ulaşımlarını sağlamaları temel hedeflerimiz arasında yer almaktadır’’ diye konuştu.

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.