Kepez’den Orta Mahalle’ye 9’uncu park

 

03 Ekim 2023
Kepez’den Orta Mahalle’ye 9’uncu park

Kepez Belediyesi, son 15 yılda 31 bin metrekare(m2) yeşil alan ürettiği Altınova Orta Mahalle’ye, içerisinde zeytin ağaçlarının bulunduğu 5 bin 300 m2 büyüklüğünde bir park daha kazandırdı. 
 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde 40 yıllık bir bekleyişin ardından imar planı yapılan Altınova bölgesi yeşil bir kimlikle imar ediliyor.
Bu kasmamda bölgedeki Düden, Sinan, Orta ve Menderes mahallelerine yeni yeşil alanlar kazandırılıyor.
Geçtiğimiz haftalarda Altınova Sinan Mahallesi’nde 12 bin m2 büyüklüğünde bir parkın yapımını tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sunmuştu

 

ORTA MAHALLEYE 36 BİN 300 M2 YEŞİL ALAN
Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şimdi de Altınova Orta Mahalle’de yeni bir parkın yapımını başlattı. Yeni park, 111 Sokak ile 110 Sokak arasında 5 bin 300 m2 alana yapılıyor. Bölgenin güzelleşmesine, değer kazanmasına katkı sağlayacak olan parkta toprak tesviyesi, bitki, ağaç dikimi, elektrik, sulama alt yapısı ve çim ekimi tamamlandı. Bölgeye nefes verecek olan yeşil alana, çok sayıda yetişmiş zeytin ağacı dikildi. Çocukların eğlenebilmesi için oyun parkının yer aldığı parka, büyüklerin spor yapabilmesi için de açık hava fitness aletleri konuldu.


Parkın yapımının önümüzdeki haftalarda tamamlanması planlanıyor.
Bu parkla birlikte Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün görev yıllarında Orta Mahalleye 9’uncu parkla toplamda 36 bin 300m2 yeşil alan kazandırılmış oldu.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.